توقیف نفتکش حامل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

توقیف نفتکش حامل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

بندرعباس- فرمانده مرزبانی انتظامی از توقیف نفتکش حامل بیش از ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق با همکاری نیروی دریایی ارتش در آب‌های انحصاری جمهوری اسلامی ایران در بندر جاسک، استان هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی انتظامی اظهار داشت: مرزبانان استان هرمزگان مستقر در بندر جاسک با اشراف و تسلط اطلاعاتی بر آب‌های انحصاری جمهوری اسلامی ایران و همچنین با بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات الکترونیکی و پایش هوایی، مطلع شدند باندهای کلان قاچاق سوخت قصد دارند مقادیر قابل توجهی سوخت قاچاق را در ۲۳ مایلی رو به روی کوه مبارک با یک فروند کشتی نفتکش به نام فونیکس با پرچم کشور ثالث از مرزهای آبی کشور خارج کنند که موضوع در دستور کار عملیاتی قرار گرفت.

وی افزود: مرزبانان طی یک تعامل اطلاعاتی و عملیاتی با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، موفق شدند طی عملیاتی، کشتی نفتکش مذکور را متوقف و در بازرسی از آن مقدار ۲ میلیون و ۳۰ هزار و ۷۵۵ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل کشف شد.

فرمانده مرزبانی فراجا اظهار کرد: در این خصوص ۱۷ نفر متهم و سودجوی خارجی دستگیر و پس از انتقال به بندر جاسک تحویل مراجع ذی صلاح شدند.

سردار گودرزی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی این محموله سنگین سوخت قاچاق را ۷۵۹ میلیارد ریال برآورد کردند، تأکید کرد: مرزبانان با هم افزایی با سایر نیروهای مسلح در مرزهای آبی و خشکی کشور، با رویکرد نظامی و دفاعی ضربات سنگینی بر پیکره باندهای قاچاق وارد کردند و باندهای سودجو و فرصت طلب را در این زمینه ناکام گذاشتند.

کد خبر 6557359

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ذخیره قطعی ۵ میلیارد تنی پتاس در معادن خراسان جنوبی

  • تحقق ۷۰۰ میلیون دلار صادرات صنعتی طی چهار ماهه نخست در هرمزگان

  • جزئیات هوشمند سازی مدارس در منطقه ۹ تهران

  • احداث ۵۹۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد خراسان جنوبی

  • جذب ۱۰ میلیون گردشگران خارجی اولویت دولت در زمینه میراث فرهنگی

  • «موکب‌دار» ترجمانی به زبان بازی از حرکت عظیم اربعین

  • از دارالمومنین تهران تا دل کربلا؛ تجدید «عهد» اربعینی‌ها

  • تشکیل ۲۶ پرونده ماینر غیرمجاز در گیلان؛ متخلفان ۲۰ میلیارد محکوم شدند

  • تهران آماده برگزاری مراسم جاماندگان اربعین؛۲هزار موکب برپا می شود

  • ثبت تردد ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار نفر از مرز مهران

  • هوشمندسازی شبکه‌های توزیع آب کلید خورد؛ نجات آب با ماهواره‌های نشت‌یاب

  • زمان تشییع و خاکسپاری پیکر استاد فرشچیان اعلام شد

  • خیال راحت پرسپولیس از هافبک بازیساز مورد اطمینان هاشمیان

  • ادارات خوزستان در روز چهارشنبه تعطیل شد

  • طراحی تایر بدون هوا بدون نیاز به پنچرگیری

  • ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با تراکتور در سوپرجام

  • ۱۵ میلیارد وام برای کارفرمایان معلولان و زنان سرپرست خانوار

  • افزایش ۵۰ درصدی تردد زائران اربعین در مرز تمرچین

  • ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران روان است

  • نتایج قرعه‌کشی خودروهای وارداتی امروز اعلام می‌شود

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴