ترامپ به دنبال غرامت ۲۳۰ میلیون دلاری از دادگستری آمریکا

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
ترامپ به دنبال غرامت ۲۳۰ میلیون دلاری از دادگستری آمریکا

رئیس‌جمهوری آمریکا در واکنش به انتشار گزارشی مبنی بر اینکه به دنبال دریافت میلیون‌ها دلار غرامت بابت تحقیقات دستگاه قضایی ایالات متحده از وی در گذشته است، گفت که وزارت دادگستری آمریکا احتمالاً مبالغی غرامت به او بدهکار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، خبرگزاری فرانسه به نقل از نیویورک‌تایمز نوشت که وکلای دونالد ترامپ حدود ۲۳۰ میلیون دلار غرامت برای تحقیقات فدرال انجام شده از وی پیش از پیروز شدن ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ مطالبه کرده‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا شب گذشته_ سه شنبه بیست و نهم مهر_ در مورد این گزارش اظهار کرد: این تصمیم باید به تأیید من برسد و تصمیم‌گیری در مورد پرداخت وجه به خودم بسیار عجیب است. اما من زیان بسیاری دیده‌ام.

وی در مورد وزارت دادگستری آمریکا افزود: آنها احتمالاً مبلغ زیادی به من بدهکار هستند. اگر از کشورم پولی دریافت کنم، با آن عمل نیکی انجام خواهم داد و به خیریه یا کاخ سفید پرداخت خواهم کرد.

ترامپ پس از پایان نخستین دوره ریاست‌جمهوری خود با سلسله تحقیقات فدرال با موضوع سهل‌انگاری در نگهداری از اطلاعات طبقه‌بندی شده و تلاش برای لغو نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ مواجه شد.

این پرونده‌ها سال گذشته میلادی و پس از دومین پیروزی ترامپ، کنار گذاشته شدند.

کد خبر 917286