ثبت درخواست انتقال نودانشجویان شاهد و ایثارگر آغاز شد

ثبت درخواست انتقال نودانشجویان شاهد و ایثارگر آغاز شد

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر ویژه ورودی‌های جدید فعال شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، سید امیرعلی آقامیری مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴، تا ۵ آبان ۱۴۰۴ فعال است. این سامانه تنها برای ثبت درخواست دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و دکتری حرفه‌ای ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ قابل استفاده خواهد بود و درخواست‌های دانشجویان ورودی سال‌های قبل مورد رسیدگی قرار نخواهد گرفت.

آقامیری با اشاره به اینکه این اداره کل از پذیرش درخواست‌های خارج از سامانه معذور است؛ اظهار کرد: درخواست‌های میهمانی و انتقال با اولویت ایثارگری، تراز نمره علمی و دانشگاه محل قبولی مورد بررسی و رسیدگی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر افزود: بررسی درخواست انتقال یا میهمانی تنها در صورتی امکان‌پذیر است که رشته، دوره و گرایش تحصیلی در دانشگاه مقصد دایر باشد.

وی تاکید کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی تغییر رشته یا گرایش از این سامانه برای ثبت درخواست خود استفاده نکنند.

آقامیری ادامه داد: متقاضیان موظف هستند قبل از درخواست، در دانشگاه مبدا (قبولی) ثبت‌نام کنند. پس از بررسی مدارک و احراز شرایط انتقال یا میهمانی توسط کمیسیون مربوط، اعلام نتیجه به دانشگاه‌های مبدا و مقصد صورت خواهد گرفت و سپس دانشجویان می‌توانند برای ثبت نام و انتخاب واحد به دانشگاه مقصد مراجعه کنند.

مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر خاطرنشان کرد: پذیرفته‌شدگان نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ (بهمن ماه) مجاز به ثبت‌نام در سامانه نیستند.

وی همچنین افزود: دانشجویان متقاضی انتقال یا میهمانی می‌توانند با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان، نسبت به ثبت درخواست، دریافت کد رهگیری و مشاهده نتیجه بررسی‌ها در زمان مقرر اقدام نمایند.

کد خبر 6629292 زهرا سیفی

  • سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر فعال شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • آمادگی رئیس جمهور برای برگزاری جلسات منظم با کارآفرینان

  • استاندار: آزمایشگاه مرجع غرب کشور در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

  • مسیر قانونی سلول و ژن درمانی هموار شد

  • امام جمعه بوشهر: امنیت اقتصادی نیازمند توسعه دانش‌بنیان است

  • تحقق عدالت ثبتی و توسعه خدمات الکترونیک اولویت ثبت اسناد و املاک است

  • ثبت درخواست انتقال نودانشجویان شاهد و ایثارگر آغاز شد

  • خدادادی: عدالت آموزشی، محور توسعه ورزش دانش‌آموزی است

  • مدیران کل جدید ارتباطات استان‌های مرکزی و کرمان منصوب شدند

  • نشست سرمایه‌گذاران گردشگری و صنایع‌دستی در استانداری تهران

  • آرایشگاه‌های زنانه متخلف پلدختر به مراجع قضائی معرفی شدند

  • پیام صریح ترامپ خطاب به نتانیاهو

  • میوه پاییزی برای سلامتی و زیبایی

  • اختلال در خط ۵ مترو تهران به دلیل قطعی برق شبکه

  • تایید مذاکره پرسپولیس با اوسمار و برانکو؛ تعیین تکلیف وحید هاشمیان

  • دولت ژاپن استعفا کرد

  • افشای اسامی ۳۰ هزار نیروی صهیونیست مشارکت‌کننده در جنگ غزه

  • برآورد جدید اسرائیل از توان نظامی حماس پس از دو سال جنگ

  • روایتی از سرگذشت ۴ آزاده فلسطینی؛ اسرایی که با یکدیگر پیوند خوردند

  • آمادگی انگلیس برای اعزام نیرو به اوکراین

  • افزایش تاب‌آوری سایبری ایران پس از جنگ ۱۲روزه؛ آمادگی برای حمله جدید

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • مانتو
  • هتل های تهران
  • حرف آخر
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه