طرح آرد کامل و شناسهگذاری محصولات در اولویت برنامههای امنیت غذایی

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: در حوزه امنیت غذایی، دو برنامه مهم شامل طرح دانشبنیان امنیت غذایی در زنجیره آرد و نان کامل و شناسهگذاری محصولات غذایی، باغی و گیاهی در دستور کار است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت بهداشت، سیدحسن امامی رضوی در پانزدهمین نشست رؤسای دبیرخانههای سلامت و امنیت غذایی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور با اشاره به برنامههای مهم در دست اجرا، اظهار کرد: شناسهگذاری محصولات، مطابق قانون برنامه هفتم توسعه و دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی، زمینه ردیابی و پایش باقیمانده سموم را فراهم میکند و امیدواریم در سال جاری بهطور کامل اجرایی شود.
وی با اشاره به برنامههای حوزه سیاستگذاری سلامت افزود: در بخش سیاستگذاری سلامت، سند جامع توانبخشی در حال تصویب است، همچنین دو مصوبه مهم مرتبط با کاهش حوادث ترافیکی (مصوبات جلسات شانزدهم و نوزدهم شورا) در حال پیگیری برای اجرااست، چرا که همچنان میزان مرگومیر ناشی از حوادث جادهای بالا است.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به برگزاری ادواری این اجلاسها هر شش ماه یکبار گفت: دبیرخانههای سلامت و امنیت غذایی در استانها مسئولیت هماهنگی و پیگیری مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را برعهده دارند، این دبیرخانهها در دانشگاههای علوم پزشکی مستقر است اما مأموریت خود را در سطح استانداریها و تحت ریاست استاندار، به عنوان رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، انجام میدهند.
امامی رضوی با تأکید بر اهمیت نقش دبیرخانههای استانی در تحقق مصوبات شورا تصریح کرد: کار دبیرخانهها بسیار دشوار و پرمسئولیت است و به طور مستمر با همکاران در ارتباط هستیم، در این اجلاسها مسائلی که در ارتباطات روزمره یا بازدیدهای استانی قابل حل نبوده، به صورت جمعی بررسی میشود.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، یکی از محورهای اصلی اجلاس تبادل تجربه بین استانها است تا همکاران بتوانند از تجربیات موفق یکدیگر در اجرای برنامههای استانی بهرهمند شوند.
کد خبر 916818