قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا ۲۸ مهر+ جدول

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا ۲۸ مهر+ جدول

قیمت محصولات ایران‌ خودرو و سایپا در بازار امروز اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه بیست‌وهشتم مهر_ به روند افزایش قیمت ادامه داد و بسیاری از محصولات پرفروش داخلی در معاملات روز جاری با قیمت بالاتری از روز قبل خرید و فروش می‌شوند.

ری‌را امروز ۵۰ میلیون تومان گران شد و به قیمت یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان رسید. ساینا GX دوگانه‌سوز با رشد ۲۷ میلیون تومانی، با قیمت ۶۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

دنا پلاس MT۶ نسبت به روز گذشته ۲۵ میلیون تومان گران شد تا با قیمت یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان خرید و فروش شود و سهند S با افت پنج میلیون تومانی و به نرخ معاملاتی ۷۲۵ میلیون تومان ارزش‌گذاری شد.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۶۷۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۸۸۴ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) یک میلیارد و ۵ میلیون تومان، دنا پلاس بورسی با قیمت یک میلیارد و ۹۰ میلیون تومان، دنا پلاس MT۶ به قیمت یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳ با قیمت ۹۱۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک یک میلیارد و ۲۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان، رانا پلاس ۹۰۱ میلیون تومان، تارا دستی V۱ به قیمت یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۴ با قیمت یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) پرو با قیمت دو میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت دو میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز سهند S با قیمت ۷۲۵ میلیون تومان، اطلس G با قیمت ۷۵۷ میلیون تومان، ساینا S با قیمت ۶۲۴ میلیون تومان، ساینا GX دوگانه‌سوز ۶۹۰ میلیون تومان، کوییک RS با قیمت ۶۳۱ میلیون تومان، کوییک S با قیمت ۶۳۵ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۵۱۸ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۹۶۵ میلیون تومان و کارون با قیمت یک میلیارد و ۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا ۲۸ مهر+ جدول

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی امروز نوسان بیشتری دیده می‌شود. کی‌ام‌سی X۵ در معاملات امروز ۹۰ میلیون تومان گران شد تا با نرخ دو میلیارد و ۳۵۵ میلیون تومان خرید و فروش شود. بک X۳ تنها ۱۰ میلیون تومان گران شد تا با قیمت یک میلیارد و ۵۷۴ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

در محصولات مدیران خودرو، اکستریم SX نسبت به روز گذشته ۷۰ میلیون تومان ارزان شد تا با قیمت سه میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شود. X۲۲ پرو دستی رشد ۲۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی یک میلیارد و ۳۳۳ میلیون تومان در معاملات امروز خرید و فروش شود.

لوکانو L۸ رشد قیمت ۲۵ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با قیمت چهار میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود و فردا T۵ نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون تومان گران شد و به شاخص یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومان رسید.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت یک میلیارد و ۳۳۳ میلیون تومان، X۳۳ کراس (اتوماتیک) به قیمت یک میلیارد و ۵۲۲ میلیون تومان، آریزو ۵ با قیمت یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان، تیگو ۷ (F۷) دو میلیارد و ۷۴۲ میلیون تومان، تیگو ۸ (هیبرید) سه میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان، فونیکس FX با قیمت دو میلیارد و ۸۶۸ میلیون تومان، اکستریم SX با قیمت سه میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۲ میلیون تومان، جک EJ۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت دو میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، رسپکت به قیمت یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان، فیدلیتی الیت (پنج‌نفره) دو میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، کاپ را U با قیمت یک میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان، پیکاپ G۹ با قیمت سه میلیارد تومان، لوکانو L۷ با قیمت سه میلیارد و ۳۳۰ و لاماری ایما با قیمت دو میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا ۲۸ مهر+ جدول

کد خبر 916685