حجت الاسلام شریف تبار: مازندران در شرایط بد جمعیتی است

حجت الاسلام شریف تبار: مازندران در شرایط بد جمعیتی است

بابل- مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه مازندران در شرایط «بد جمعیتی» قرار دارد، گفت: مسئله جمعیت نیازمند توجه جدی و فوری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد مهدی شریف تبار پیش از ظهر دوشنبه در جلسه ستاد عملیات فاطمی، شعار محوری برنامه‌های ایام فاطمیه امسال را با عنوان «مقاومت وحدت آفرین» اعلام و بر ضرورت اقدام جهادی در این راستا تأکید کرد.

حجت‌الاسلام شریف تبار در این نشست ضمن تشریح اهمیت شعار منتخب، عنوان کرد که خط محتوایی فاطمیه امسال کاملاً بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود.

وی افزود: کنش جهادی و عملیاتی تمامی اعضای ستاد، در جهت تحقق کامل این خط محتوایی و تبیین ابعاد مختلف شعار «مقاومت وحدت آفرین» در سطح استان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مازندران در ادامه سخنان خود، با اشاره به حوادث و وقایع اخیر از جمله جنگ ۱۲ روزه (اشاره به تقابل اسرائیل و آمریکا)، تاکید کرد: مقاومت و استقامت در کنار اصل مهم وحدت، همواره نقشه دشمن را خنثی کرده است.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران تصریح کرد: درس‌های مکتب فاطمیه می‌تواند این روحیه مقاومت را در جامعه تقویت کرده و پیوند وحدت ملی را مستحکم‌تر سازد.

حجت‌الاسلام شریف تبار در ادامه، بر لزوم ترویج و توسعه امید آفرینی در جامعه تأکید و وخاطرنشان کرد: این امر باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و نشر خوبی‌ها و اقدامات مثبت در میان مردم محقق شود تا در آستانه ایام فاطمیه، شاهد تقویت بیش از پیش روحیه دینی و ملی در استان باشیم.

حجت‌الاسلام شریف تبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مازندران، در ادامه سخنان خود در جلسه ستاد عملیات فاطمیه، ضمن پرداختن به موضوعات فرهنگی و اجتماعی، وضعیت جمعیت استان را نامناسب ارزیابی کرد و درباره تبعات گسترش سبک زندگی غربی و مسئله حجاب هشدار داد.

وی با تأکید بر اهمیت نهاد خانواده، به تهاجم فرهنگی اشاره کرد و گفت: سبک زندگی غربی، در کنار فروپاشی خانواده، در نهایت منجر به متلاشی شدن جامعه خواهد شد.

وی افزود: بی‌حجابی به این شکلی که دیده می‌شود، شایسته و زیبنده ملت بزرگ و متمدن ایران نیست و این حرکت‌ها نتیجه تلاش‌های معدود افرادی است که با استفاده از فرهنگ استعماری غرب، به دنبال ایجاد آشوب و به انحراف کشاندن جامعه اسلامی هستند.

حجت‌الاسلام شریف تبار در ادامه تصریح کرد: ملت مسلمان، بصیر و انقلابی ایران عزیز همواره مانع تحقق نقشه‌های فرهنگی دشمنان خواهند شد.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی ملتی متمدن با سابقه درخشان فرهنگی است، تأکید کرد که آگاهی و هوشیاری مردم، مهم‌ترین سد در برابر تلاش برای استحاله فرهنگی و اباحه‌گری است که از طریق فرهنگ غربی دنبال می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود، به مسئله بحران جمعیت در استان پرداخت و وضعیت مازندران را در این زمینه «بسیار بد» توصیف کرد و بیان داشت: مسئله جمعیت در استان نیازمند توجه جدی و فوری است و اگر همین روند کاهش جمعیت ادامه یابد، در آینده‌ای نزدیک استان با مشکلات بسیار حدی و غیرقابل جبرانی مواجه خواهد شد.

کد خبر 6628315

  • هیئات رویش های امید را در فاطمیه زنده می کنند/ روایت مقاومت غزه

  • تبیین گفتمان الگوی سوم زن مسلمان در ایام فاطمیه

  • الگوی سوم زن مسلمان ایرانی در ایام فاطمیه معرفی شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مسکو: هدف اروپا مختل کردن تلاش‌های صلح پیش از دیدار پوتین و ترامپ است

  • وحید رونقی با برنامه سینمایی به آنتن شبکه دو بازگشت

  • مهاجرانی: یارانه دهک‌های یک، دو و سه واریز شد

  • طرح رسیدگی به ساختمان‌های پرخطر تهران به کجا رسید؟

  • مراسم افتتاحیه المپیاد ورزشی درون‌مدرسه‌ای در دشتی

  • حجت الاسلام شریف تبار: مازندران در شرایط بد جمعیتی است

  • عتباتی: برخورد قاطع در انتظار عوامل تفرقه افکنی قومی در آذربایجان غربی

  • بازدید وزیر میراث فرهنگی از دریاچه شهدای خلیج فارس

  • شورای نگهبان لایحه حذف چهار صفر از پول ملی را به مجلس برگرداند

  • ایزدپناه: ۷۳۱ میلیارد تومان تجهیزات امدادی به استان بوشهر اختصاص یافت

  • چاقی از کودکی آغاز می‌شود؛ تهدیدی جدی برای سلامت کشور

  • سقوط یک هواپیمای اماراتی در دریا+ تصاویر

  • هشدار یمن به تل‌آویو؛ تاوان سنگینی خواهید داد

  • پیش‌بینی هواشناسی ۲۸ مهر؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال کشور است

  • جهش در تولید رادیودارو؛ افزایش اسکنرهای پزشکی هسته‌ای در ۳۱ استان

  • مقام حزب الله: مقاومت برای هرگونه احتمالی آماده است

  • رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران استعفا داد

  • اپیدمی خاموش آنفلوانزا و مرگ‌ومیر بیماران در ICU‌ ها

  • مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران استعفا داد

  • سفید پوست: ۷۰ شناور غیر مجاز در خوزستان توقیف شد

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

  • مانتو
  • هتل های تهران
  • حرف آخر
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه