ایجاد شرایط ویژه برای حضور شهرهای خواهرخوانده در نمایشگاه گردشگری اصفهان

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
ایجاد شرایط ویژه برای حضور شهرهای خواهرخوانده در نمایشگاه گردشگری اصفهان

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: براساس توافق خواهرخواندگی در رویدادها همیشه ظرفیت ویژه‌ای برای خواهرخوانده‌ها پیش‌بینی می‌کنیم، در نمایشگاه گردشگری نیز به‌صورت رایگان غرفه‌ در اختیار شهرها قرار می‌گیرد که فرصت خوبی برای معرفی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید علی معرک‌نژاد امروز _یکشنبه بیست‌وهفتم مهر_ در جلسه دیدار سفیر ویتنام در ایران با شهردار اصفهان اظهار کرد: اصفهان شهری با قدمت تاریخی بالا است که در دوره‌های مختلف پایتخت کشور ایران بوده است.

وی با بیان اینکه اصفهان پایتخت صنایع دستی و هنرهای مختلف در کشور ایران است، افزود: اصفهان در سال ۲۰۲۵ به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی انتخاب شده است، همچنین سال ۲۰۲۷ اجلاس اتحادیه شهرهای تاریخی دنیا در اصفهان برگزار می‌شود، اصفهان عضو شبکه شهرهای خلاق دنیا است و به‌عنوان شهر خلاق صنایع دستی شناخته شده است.

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با بیان اینکه اتفاقات و رویدادهای مختلفی در حوزه بین‌الملل در شهر اصفهان برگزار می‌شود، تصریح کرد: یکی از قدیمی‌ترین آن‌ها جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان است، چند هفته پیش این جشنواره در شهر اصفهان برگزار شد و شور و نشاط را در کل ایران برای کودکان ایجاد کرد، جشنواره بین‌الملی نقاشی پوپک نیز یکی دیگر از رویدادهای بین‌المللی است.

معرک‌نژاد با بیان اینکه کودکان و نوجوانان نقش مهمی در شهر اصفهان دارند، گفت: یکی از مهم‌ترین رویدادهای دیگر نمایشگاه گردشگری است که سال جاری در تاریخ ۲۵ نوامبر برگزار شود.

وی با بیان اینکه اصفهان ۱۶ شهر خواهرخوانده در دنیا دارد، خاطرنشان کرد: براساس توافق خواهرخواندگی در رویدادها همیشه ظرفیت ویژه‌ای برای خواهرخوانده‌ها پیش‌بینی می‌کنیم، در نمایشگاه گردشگری به‌صورت رایگان غرفه در اختیار شهرها قرار می‌گیرد که فرصت خوبی برای معرفی است، دعوت از کودکان و نوجوانان برای حضور در جشنواره فلیم و نقاشی که با استقبال بسیار خوبی همراه است؛ شرایط حضور در نمایشگاه گردشگری نیز با شرایط استثنایی برای شهرهای خواهرخوانده فراهم می‌شود.

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: در جلسه‌ای با سفیر پیشین ویتنام پیشنهاد خواهرخواندگی داده شد، اما همین صحبت بیان شد که باید بیشتر مذاکره کنیم، بنابراین دو قرار گذاشتیم، یکی طی کردن مراحل قانونی دریافت خواهرخواندگی در کشورهای طرفین و دیگری تعاملات فرهنگی، گردشگری و اقتصادی بین دو شهر که طی این دوسال برای تمام رویدادها شهردار هوشی‌مین را دعوت کردیم، اما هیچ پاسخی دریافت نشد.

معرک‌نژاد با بیان اینکه دریافت مجوزات قانونی سخت است، اما به‌دلیل اهمیت و جایگاه شهر هوشی‌مین ارزش داشت، خاطرنشان کرد: این دوره مدیریت شهری چند ماه دیگر به نقطه پایان خود می‌رسد، بسیار خوشحال می‌شویم که تلاش‌ها در همین دوره به ثمر برسد و موجب افتخار ما خواهد بود.

کد خبر 916492