استان مرکزی ظرفیت بالایی برای توسعه اقتصاد دیجیتال دارد

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
استان مرکزی ظرفیت بالایی برای توسعه اقتصاد دیجیتال دارد

معاون فناوری، نوآوری و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان مرکزی با برخورداری از زیرساخت‌های صنعتی گسترده و واحدهای تولیدی فعال، ظرفیت بالایی برای توسعه اقتصاد دیجیتال دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، میثم عابدی بعد از ظهر امروز _یکشنبه بیست‌وهفتم مهر_ در آئین تکریم و معارفه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی در اراک اظهار کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال در استان مرکزی، گامی راهبردی برای تحول فناوری و ارتباطات است.

وی افزود: استان مرکزی با برخورداری از زیرساخت‌های صنعتی گسترده و واحدهای تولیدی فعال، ظرفیت بالایی برای توسعه اقتصاد دیجیتال دارد.

معاون فناوری، نوآوری و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در این راستا، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اهتمام ویژه‌ای به گسترش این حوزه در استان نشان داده و آمادگی خود را برای همکاری با مسئولان محلی برای ارائه خدمات و ایجاد بستر مناسب برای رشد فناوری‌های نوین اعلام کرده است.

عابدی عنوان کرد: اقتصاد دیجیتال به‌عنوان یکی از ارکان تحول‌آفرین در عرصه توسعه پایدار، می‌تواند نقش مهمی در افزایش بهره‌وری، ایجاد اشتغال، ارتقا سطح خدمات و بهبود کیفیت زندگی ایفا کند.

وی ادامه داد: استان مرکزی با توجه به جایگاه صنعتی خود، از جمله استان‌های پیشرو در زمینه فناوری ارتباطات و اطلاعات محسوب می‌شود، این ظرفیت موجب شده تا توجه ویژه‌ای به توسعه زیرساخت‌های دیجیتال در این منطقه صورت گیرد.

معاون فناوری، نوآوری و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برخی استان‌ها توانسته‌اند اعتبارات قابل‌توجهی از محل حمایت‌های وزارت ارتباطات جذب کنند و این امید وجود دارد که استان مرکزی نیز با برنامه‌ریزی دقیق و تعامل مؤثر با نهادهای ملی، بتواند منابع بیشتری در راستای توسعه فناوری و نوآوری اطلاعات جذب کند.

عابدی افزود: این منابع می‌توانند در زمینه‌هایی چون گسترش شبکه‌های ارتباطی، ارتقا زیرساخت‌های اینترنتی، حمایت از کسب‌وکارهای دیجیتال و آموزش نیروی انسانی متخصص مورد استفاده قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از محورهای مهم در توسعه اقتصاد دیجیتال، اتصال پایدار و باکیفیت روستاها به شبکه ملی اطلاعات است، در این زمینه شاخص استاندارد جدیدی تعریف شده که بر اساس آن، کیفیت اتصال، پوشش خدمات، سرعت انتقال داده و دسترسی به خدمات دیجیتال در مناطق روستایی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون فناوری، نوآوری و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: این شاخص‌ها می‌توانند به‌عنوان معیارهای راهبردی برای برنامه‌ریزی و تخصیص منابع در حوزه ارتباطات روستایی مورد استفاده قرار گیرد.

عابدی ادامه داد: با توجه به پراکندگی جمعیت در استان مرکزی و وجود روستاهای متعدد در مناطق مختلف، اجرای طرح‌های اتصال هوشمند و پایدار به شبکه‌های ارتباطی، نقش مهمی در کاهش شکاف دیجیتال و ارتقا عدالت ارتباطی دارد، این اقدامات می‌تواند زمینه‌ساز توسعه خدمات الکترونیکی، آموزش مجازی، سلامت دیجیتال و تجارت الکترونیک در مناطق کمتر برخوردار باشد.

وی اظهار کرد: همکاری میان وزارت ارتباطات و مسئولان محلی، کلید موفقیت در اجرای این برنامه‌هاست، با ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و نهادهای محلی، می‌توان مسیر توسعه اقتصاد دیجیتال را هموار و استان مرکزی را به الگویی موفق در این حوزه تبدیل کرد.

معاون فناوری، نوآوری و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توجه به اقتصاد دیجیتال در استان مرکزی نه‌تنها یک ضرورت توسعه‌ای است، بلکه فرصتی برای تحول در ساختارهای سنتی، افزایش بهره‌وری و ارتقا سطح زندگی شهروندان محسوب می‌شود.

عابدی تاکید کرد: با تداوم حمایت‌های ملی و تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، آینده‌ای روشن در انتظار این استان خواهد بود.

به گزارش ایمنا، در این آئین از زحمات مصطفی آل‌یاسین قدردانی و محمد غلامی مهرآبادی به عنوان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی معرفی شد.

کد خبر 916519