آخرین وضعیت حمایت از آسیب‌دیدگان در بندر شهید رجایی

آخرین وضعیت حمایت از آسیب‌دیدگان در بندر شهید رجایی

معاون وزیر صمت از راستی‌آزمایی اطلاعات واحدهای آسیب‌دیده در حادثه بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: محدودیت‌های بانکی و تجاری این فعالان تا پایان سال تعلیق شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، روز ششم اردیبهشت‌ماه امسال، حادثه‌ای تلخ در بندر شهید رجایی بندرعباس رخ داد. بر اثر آتش‌سوزی در یکی از کانتینرها، انفجار شدیدی در محدوده وسیعی از اسکله به وقوع پیوست که خسارات سنگینی به افراد، ماشین‌آلات، ساختمان‌ها و تجهیزات مستقر در این منطقه وارد کرد.

در پی این حادثه ناگوار، متأسفانه ۵۸ نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند و بیش از یک‌هزار و پانصد نفر دیگر دچار آسیب‌دیدگی، جراحات و سوختگی با درجات مختلف شدند. بخشی از این افراد از کارکنان فعال در محوطه بندر و برخی دیگر از رانندگان و نیروهای خدماتی حاضر در محل بودند.

پس از وقوع حادثه، دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت راه و شهرسازی، سازمان بنادر و دریانوردی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان توسعه تجارت ایران، با هدف بررسی علل وقوع حادثه و نیز جبران خسارت‌های وارده، کارگروه‌های تخصصی تشکیل دادند. شناسایی آسیب‌دیدگان، ارزیابی خسارت‌ها و بررسی وضعیت واحدهای تجاری و تولیدی مرتبط با حادثه در دستور کار فوری این کارگروه‌ها قرار گرفت تا ضمن جلوگیری از اختلال در زنجیره تجارت و صادرات کشور، حمایت‌های لازم از افراد و واحدهای آسیب‌دیده اعمال شود.

در این راستا محمدعلی دهقان‌دهنوی، رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به پرسش مهر در خصوص آخرین وضعیت حمایت از آسیب دیدگان در این حادثه گفت: اطلاعات دریافت‌شده از فعالان آسیب‌دیده را با داده‌های پیشین راستی‌آزمایی کردیم تا از صحت آن‌ها اطمینان حاصل شود و مشخص شود چه کسانی دچار آسیب شده‌اند. نخستین اقدام ما پس از این بررسی، پیگیری تعلیق محدودیت‌های تجاری و بانکی برای این گروه بود. در این زمینه از بانک مرکزی درخواست کردیم و خوشبختانه دوستان پذیرفتند که تا پایان سال، این محدودیت‌ها را به حالت تعلیق درآورند تا مشمول محدودیت‌های بانکی و تجاری نشوند.

وی افزود: موضوع به وزارتخانه نیز اعلام شد، چرا که پیش‌تر وزارت صمت برای تسهیل فعالیت این افراد، مقرر کرده بود در فرآیند تخصیص ارز خارج از نوبت قرار گیرند تا بتوانند فعالیت خود را ادامه دهند. با انجام این دو اقدام، بخش عمده‌ای از مسائل در حوزه وزارت صمت برطرف خواهد شد.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: البته همچنان در حوزه بیمه، مشکلات اساسی وجود دارد و تعیین تکلیف خسارت‌ها مشخص نشده است. پیگیری این موضوع از طریق وزارت اقتصاد یا بانک مرکزی انجام خواهد شد تا خسارت‌ها توسط مراجع ذی‌ربط یا افراد مقصر پرداخت شود.

وی در پاسخ به سوال دیگر مهر درباره اینکه آیا حمایت‌هایی از جنس پرداخت تسهیلات و وام هم صورت خواهد گرفت یا خیر، گفت: در این رابطه پیشنهاد کرده‌ایم پس از نهایی‌شدن راستی‌آزمایی و تأیید میزان خسارت‌ها، تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار این افراد قرار گیرد اما آنچه که فعلاً انجام شده تعلیق محدودیت‌های بانکی و مسائل مربوط به تخصیص ارز است.

کد خبر 6626978 سمیه رسولی

  • فراخوان جمع‌آوری اطلاعات صادرکنندگان حادثه دیدگان بندر رجایی

  • پیشنهاد تعلیق رفع تعهد ارزی در پی حادثه بندر شهید رجایی

  • شهرستان دیر در آذرماه میزبان شهید گمنام می‌شود

  • افزایش سهمیه و تامین ارز برای واحدهای تولیدی خسارت دیده بندر رجایی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حمله سایبری آمریکا به «مرکز ملی زمان» چین

  • چرا شورای عالی کار باید ۷ ماه تعطیل باشد

  • مرادنژادی:۱۴۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه ایلام مشغول به تحصیل هستند

  • برگزاری «هپنینگ آرت» و تجربه‌ای تعاملی

  • کارگرنیا: بیش از ۶ کیلومتر از رودخانه زرجوب رشت پاکسازی می شود

  • ضعف نظام بیمه‌ای ریشه تورم و نااطمینانی در اقتصاد ایران است

  • ۵۷ هزار یتیم و نرخ باورنکردنی فقر در غزه

  • افتتاح نمایشگاه «مرزهای خیال و واقعیت» در خانه هنرمندان

  • ۸۰۰ بسته غذای کودک فاقد مجوز بهداشتی در کاشان توقیف شد

  • برگزاری آیین قرعه‌کشی عمره دانشگاهیان استان فارس

  • صدور هشدار هواشناسی؛ ورود دو سامانه بارشی جدید به ۱۳ استان کشور

  • پاکستان و افغانستان در دوحه برای آتش‌بس فوری توافق کردند

  • ماجرای کشتیِ آتش‌گرفته در سواحل یمن چه بود؟

  • یاقوت سرخی که جهان را مجذوب کرد؛ دلالان همچنان در کمین بازار زرشک

  • استقلال و پرسپولیس برعکس هم رفتند؛ بردی که یک قربانی بزرگ گرفت!

  • پوتین شرط پایان جنگ اوکراین را به ترامپ اعلام کرد

  • هکرهای حنظله هویت ۱۷ دانشمند ارشد نظامی صهیونیستی را افشا کردند

  • رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکا مرتکب قتل شده و حریم آبی ما را نقض کرده است

  • مخدر گل با ۱۰ برابر ماده موثر به بلای جان جوانان تبدیل شده‌ است

  • ماشاریپوف یک گام به بازگشت نزدیک شد؛ وینگر استقلال در مسیر بهبودی

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

  • مانتو
  • هتل های تهران
  • حرف آخر
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه