۵ مرد افغان‌ پشت پرده سرقت مسلحانه از ۵ طلافروشی تهران + فیلم

پس از گذشت ۳سال و وقوع ۵سرقت مسلحانه در طلافروشی‌های تهران که منجر به جانباختن یک طلافروش شده بود، پلیس آگاهی پایتخت موفق شد اعضای این باند را که همگی افغان هستند، دستگیر کند.

متهم

همشهری آنلاین – حوادث: نخستین سرقت این باند مخوف، ساعت ۷ بعدازظهر یکی از آخرین روزهای اسفند۱۴۰۱ رقم خورد. ۵مرد نقابدار و مسلح به ویترین یک طلافروشی حمله کردند. آنها با شلیک‌های پی در پی و سپس با پتک، شیشه ویترین را خرد کردند و حدود ۲کیلو طلا را به سرقت بردند. در این درگیری، صاحب مغازه که وحشت‌زده به بیرون گریخته بود، با اصابت گلوله جان باخت.

دومین سرقت این باند مخوف، ۲۷آذر۱۴۰۲ رقم خورد اما تلاش برای سرقت از طلافروشی که در منطقه شادآباد بود ناکام ماند. فعال شدن سیستم مه‌پاش توسط صاحب مغازه، مانع از تکمیل سرقت شد، اما این حادثه نیز به مجروح شدن یک زن و یک مرد انجامید. تنها چند روز بعد در ۳۰دی همان سال، این باند در منطقه صالح‌آباد ظاهر شد و این‌بار موفق به سرقت یک و نیم کیلو طلا شد.

کارآگاهان با مقایسه پوکه‌های به‌جای‌مانده در صحنه‌های جرم، به شباهت گلوله‌های استفاده‌ شده در سرقت‌های مرتضی‌گرد، شادآباد و صالح‌آباد پی بردند. این کشف، فرضیه سریالی بودن این جرائم را تقویت کرد.

۵ مرد افغان‌ پشت پرده سرقت مسلحانه از ۵ طلافروشی تهران + فیلم

در ۲۶ دی ۱۴۰۳، آنها با همان شیوه، به یک طلافروشی در پاساژی در جنوب تهران حمله کردند و ۳کیلو طلا را به سرقت بردند. اعضای این باند مخوف پس از هربار دستبرد به طلافروشی، از مرز خارج می‌شدند و به کشور افغانستان فرار می‌کردند؛ این یعنی اعضای این باند اهل کشور افغانستان بودند. آخرین دستبرد این گروه خشن، پنجشنبه دوم بهمن امسال در محدوده خیابان خلیج‌فارس رخ داد؛ جایی که سارقان حدود ۲و نیم کیلو طلا را سرقت کردند.

ردیابی‌های اطلاعاتی پلیس آگاهی پایتخت سرانجام به دستگیری سرکرده باند هنگام خروج از کشور منجر شد. مأموران در بازرسی از او مقدار زیادی از طلاهای سرقتی را کشف کردند.

سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی پایتخت، با اعلام این خبر به همشهری گفت: همزمان با این دستگیری، تعدادی از همدستان و معاونان وی که همگی افغانستانی هستند، در تهران و حومه بازداشت شدند.
فیلم یکی از سرقت‌های اعضای این باند را در ادامه می‌بینید:

کد خبر 1013660

  • ۵ مرد افغان‌ پشت پرده سرقت مسلحانه از ۵ طلافروشی تهران + فیلم

  • ایران در یک قدمی ساخت سلاح استراتژیک

  • در صورت حمله به ایران، ماتماشاگر نخواهیم بود

  • ستاد کل نیروهای مسلح به اروپا هشدار داد ؛ تبعات خطرناک تصمیم خصمانه و تحریک‌آمیز علیه سپاه بر عهده اروپایی‌هاست

  • آماده میانجیگری دوباره هستیم؛ ایرانی‌ها، آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها از این موضوع اطلاع دارند…

  • موضع‌گیری اروپا درپی احتمال بروز جنگ جدید در خاورمیانه

  • بیانیه فوری وزارت امور خارجه درباره اقدام تحریک‌آمیز اروپا

  • ریزش شدید نرخ طلا و سکه؛ سردرگمی در بازارهای داخلی | آخرین وضعیت بازار در پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴

  • در صورت حمله به ایران، ماتماشاگر نخواهیم بود

  • ایران در یک قدمی ساخت سلاح استراتژیک

  • جنگنده‌های «اف-۳۵» آمریکا به پرواز درآمدند | مقصد نهایی این جنگنده‌ها کجاست؟

  • ترامپ فرمان اجرایی جدیدش را امضا کرد

  • روسیه: احتمال دارد آمریکا بخواهد به ایران حمله کند | وضعیت نگران‌کننده است

  • اگر اسرائیل دست به اقدامی بزند، ایران او را خُرد و خاکستر خواهد کرد

  • «دنیل گرا» سمت راست پرسپولیس را اتوبان کرده است | پورعلی گنجی و کنعانی زادگان باید بروند | نباید آن قدر بمانید تا یک بازیکن 17 ساله اینطور محوتان کند

  • مهاجم سوخته به نیمکت پرسپولیس بر می گردد؟

  • وزارت دفاع ایران بیانیه داد

  • همسایه ایران علیه آمریکا

  • انهدام باند سارقان مسلح طلا فروش‌های غرب استان تهران و باقرشهر

  • دستگیری اعضای باند خشن سرقت از طلافروشی | قولی که سردسته باند به خانواده نامزدش داده بود

  • ربودن طلافروش برای دستبرد به طلافروشی

  • فرار ناموفق به آلمان بعد از سرقت ۴ کیلو طلا | من طلافروش کیفی هستم … | مالباخته از اقوام دور ماست

  • نقشه ۲ پسرعمو برای سرقت از یک طلافروشی نافرجام باقی ماند | تیراندازی دزدان مسلح در محاصره مردم

  • جزئیات سرقت مسلحانه از طلافروشی محله خلیج فارس

  • بازداشت دزدان مسلح طلافروشی پیش از سرقت پنجم

  • دستگیری دزدان مسلح طلافروشی در درگیری مسلحانه

  • سرقت ۲/۵ کیلو طلا با پتک و کلاشینکف

  • سرقت هالیوودی از طلافروشی در بزرگراه خلیج فارس