۱۳۵ واحد آموزشی در هرمزگان تا مهر ماه به بهره‌برداری می‌رسد

۱۳۵ واحد آموزشی در هرمزگان تا مهر ماه به بهره‌برداری می‌رسد

بندرعباس-استاندار هرمزگان گفت: تا مهرماه، قرار است ۱۳۵ واحد آموزشی به بهره‌برداری برسد و تحقق این وعده نیازمند تحلیل دقیق وضعیت، شناسایی گره‌های اجرایی و رفع آن‌هاست.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان، در نشست شورای آموزش و پرورش استان بر لزوم افزایش مشارکت‌های اجتماعی در حوزه تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: احساس مشارکت عمومی می‌تواند نهضت آموزش را تقویت کرده و منجر به اتخاذ تصمیمات با پشتوانه روح جمعی شود.

وی با اشاره به اهمیت اجرای پروژه مهر افزود: فرمانداران باید در قالب این پروژه، حمایت عملی از آموزش و پرورش داشته باشند و به عنوان رؤسای شورای آموزش و پرورش شهرستان‌ها، در تأمین نیازهای مدارس نقش فعالی ایفا کنند تا روند حل مشکلات آموزشی تسریع یابد.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه به زودی از مدارس نیمه‌تمام در سطح استان بازدید خواهد کرد، اظهار داشت: در این بازدیدها، باید ایرادات و مشکلات موجود احصا شود؛ چرا که تا مهرماه، قرار است ۱۳۵ واحد آموزشی به بهره‌برداری برسد و تحقق این وعده نیازمند تحلیل دقیق وضعیت، شناسایی گره‌های اجرایی و رفع آن‌هاست.

آشوری تازیانی تأکید کرد: سیاست‌های راهبردی شورای آموزش و پرورش بر اساس کار جهادی پایه‌ریزی شده و در دو ماه گذشته اقدامات بزرگی در این راستا انجام شده است ضمن اینکه از افرادی که در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کرده‌اند، نمی‌توان انتظار داشت ساخت مدارس به دلیل نبود آمادگی اجرایی به تعویق بیفتد.

وی افزود: پروژه‌های عمرانی آموزش و پرورش باید از نظر کیفیت و مسائل فنی ارزیابی شوند و در این خصوص، معاونت عمرانی استانداری موظف است اقدامات لازم را انجام دهد چرا به تعویق افتادن وعده‌ها موجب کاهش اعتماد عمومی خواهد شد.

استاندار هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: پروژه مهر نیازمند حمایت بیشتری است تا آمادگی کامل برای آغاز سال تحصیلی جدید در استان فراهم شود.

کد خبر 6549502

  • نهضت مدرسه‌سازی و ارتقا کیفیت آموزش در هرمزگان با جدیت دنبال می‌شود

  • استاندار هرمزگان: مناطق کم برخوردار برای تکمیل زیرساخت‌های آموزشی در اولویت هستند

  • مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پایداری هوای گرم در تهران تا چهارشنبه

  • هوای اصفهان آلوده است

  • کارگاه آموزش خبرنگاری مقدماتی در تبریز برگزار می شود

  • برنامه‌های ملی و مذهبی در کردستان رشد قابل توجهی داشته است

  • ۳۱ مجتمع خدماتی- رفاهی بین راهی بوشهر آماده پذیرایی از زائران اربعین

  • فعالیت بدنی مداوم خطر مرگ را کاهش می‌دهد

  • نجات سه محکوم به قصاص در کرمان از چوبه دار

  • مرکز خرید زیتون؛ بهترین مراکز خرید جزیره کیش کجاست؟

  • جیرفت قهرمان مسابقات والیبال دختران زیر ۱۷ سال بم شد

  • دومین مرحله واریز وجه برای متقاضیان خرید دیگنیتی پرایم آغاز شد

  • تلنگری به طبیعت کرمانشاه؛ وقتی تالاب‌ها بی‌صدا عقب‌نشینی می‌کنند

  • افشای اطلاعات و تصاویر خلبانان صهیونیست عامل حمله به ایران

  • دستبند پلیس بر دست سارق اماکن خصوصی در کرمانشاه

  • حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین

  • آمادگی کامل مرز خسروی؛ عبور بیش از ۵۰ هزار زائر در چند روز گذشته

  • رئیس ستاد ارتش اسرائیل سفر خود را به آمریکا لغو کرد

  • آماده‌سازی موکب پذیرایی از زائران اربعین در سرپل‌ذهاب

  • پرداخت ۴۴ درصد مطالبات گندم‌کاران؛ کشت برنج در ۳ استان

  • دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد؛ افزایش ۲ درجه‌ای در اکثر نقاط کشور

  • آژانس از انفجار در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای اوکراین خبر داد

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴