گوگل برنامه «Trusted Tester» را برای آزمایش گوشی‌های پیکسل توسط طرفداران راه‌اندازی کرد

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
گوگل برنامه «Trusted Tester» را برای آزمایش گوشی‌های پیکسل توسط طرفداران راه‌اندازی کرد

گوگل در اقدامی نوین، برنامه‌ای به نام «Trusted Tester» را راه‌اندازی کرده است که در آن ۱۵ نفر از طرفداران وفادار برند پیکسل، گوشی‌های در حال توسعه را پیش از عرضه عمومی آزمایش خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از بلومبرگ، گوگل در اقدامی نوین، برنامه‌ای به نام «Trusted Tester» را راه‌اندازی کرده است که در آن ۱۵ نفر از طرفداران وفادار برند پیکسل، گوشی‌های در حال توسعه را پیش از عرضه عمومی آزمایش خواهند کرد.

این ۱۵ نفر از میان اعضای گروه «Pixel Superfans» انتخاب خواهند شد. منتخبان باید توافق‌نامه عدم افشا (NDA) را امضا کرده و گوشی‌ها را در قاب‌های محافظ ویژه‌ای استفاده کنند تا طراحی آن‌ها در مکان‌های عمومی قابل شناسایی نباشد. این برنامه به گوگل این امکان را می‌دهد تا بازخوردهای مستقیم از کاربران واقعی دریافت کند و در فرایند توسعه دستگاه‌ها از آن‌ها بهره‌برداری کند.

هدف از اجرای برنامه

با توجه به سابقه لو رفتن اطلاعات گوشی‌های پیکسل پیش از معرفی رسمی، گوگل تصمیم گرفته است تا با استفاده از این برنامه، کنترل بیشتری بر روند آزمایش و بازخورد محصولات خود داشته باشد. این اقدام همچنین نشان‌دهنده تمایل گوگل به تعامل مستقیم‌تر با کاربران و جمع‌آوری نظرات آن‌ها در مراحل اولیه توسعه است.

برای شرکت در برنامه «Trusted Tester»، افراد باید عضو گروه «Pixel Superfans» باشند. جزئیات دقیق درباره زمان‌بندی و شرایط ثبت‌نام هنوز از سوی گوگل اعلام نشده است.

کد خبر 917019