پیام آیت‌الله مکارم شیرازی به همایش «ساخت بازسازی و توسعه عتبات عالیات در گذر تاریخ»

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
پیام آیت‌الله مکارم شیرازی به همایش «ساخت بازسازی و توسعه عتبات عالیات در گذر تاریخ»

آیت الله مکارم شیرازی در پیامی به همایش بین‌المللی «بازسازی و توسعه عتبات عالیات» تأکید کرد: آبادانی حرم‌های اهل‌بیت(ع) تنها کار عمرانی نیست، بلکه خدمتی الهی در پاسداری از هویت اسلامی و تجلی عشق به خاندان وحی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی مجتهد و از مراجع عظام تقلید، در پیامی به همایش بین‌المللی «ساخت، بازسازی و توسعه عتبات عالیات در گذر تاریخ» با قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد، تأکید کرد: اهتمام به توسعه و آبادانی حرم‌های مطهر اهل بیت (ع) تنها یک فعالیت عمرانی نیست، بلکه خدمتی الهی در مسیر احیای معارف قرآن، پاسداری از هویت امت اسلامی و جلوه‌ای از محبت و وفاداری به خاندان وحی است.

متن این پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

در آغاز سخن لازم میدانم از همه برگزار کنندگان دست اندرکاران و شرکت کنندگان در این همایش صمیمانه تشکر کنم و امیدوارم این همایش به اهداف عالیه خود دست یابد.

این اقدام شایسته فرصتی است ارزشمند برای بازخوانی تلاش‌های مؤمنان و عاشقان اهل بیت علیهم السلام در طول قرون و اعصار.

بی تردید اهتمام به ساخت و توسعه حرم های مطهر اهل بیت علیهم السلام از روشن‌ترین مصادیق تعظیم شعائر الله و جلوه‌ای از محبت و وفاداری به خاندان وحی است.

حرم های نورانی آنان نه تنها جایگاه عبادت و نیایش بلکه پایگاه هدایت وحدت و پایداری امت اسلامی است. تاریخ گواه است که شیعیان و محبان اهل بیت علیهم السلام در دشوارترین شرایط با ایمان و اخلاص در آبادانی این بقاع مقدسه کوشیده اند و این تلاش‌ها امروز نیز با همان اخلاص و دقت همراه با رعایت احکام شرعی و حفظ اصالت‌های تاریخی ادامه یابد.

بازسازی و توسعه این مشاهد شریفه تنها یک کار عمرانی نیست بلکه خدمتی است به فرهنگ، توحید و ولایت و پاسداری از هویت امت اسلامی. هر سنگی که در این راه نهاده می‌شود بنایی است در مسیر احیای معارف قرآن و اهل بیت و هر هزینه‌ای که می‌شود سرمایه‌ایاست برای آخرت.

این همایش می‌تواند زمینه ساز تبادل تجربه‌ها تبیین مبانی دینی و علمی این خدمت الهی و تقویت همبستگی میان ملت‌های مسلمان در پاسداشت عتبات عالیات باشد. اینجانب بار دیگر ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این همایش و خدمت گزاران عتبات مقدسه توفیق استمرار خدمت خالصانه را برای همه عاشقان اهل بیت علیهم السلام از خدای متعال مسئلت دارم و امیدوارم این تلاش‌ها موجب رضای حضرت ولی عصر صلوات الله علیه قرار گیرد.

والسلام علیکم و رحمت الله

قم

ناصر مکارم شیرازی»

کد خبر 916937