وزیر اقتصاد باید نیروهای ناکارآمد را جابه جا کند

وزیر اقتصاد باید نیروهای ناکارآمد را جابه جا کند

یک کارشناس ارشد حوزه بانک و بورس گفت: وزیر اقتصاد باید نیروهای ناکارآمد را جابه جا کند و تنها با بازگشت اعتماد به بورس می توان شاهد بهبود اوضاع بازار سرمایه باشیم.

محمد ربیع زاده کارشناس ارشد بانکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی وزیر جدید اقتصاد در حوزه بورس گفت: در حال حاضر آنچه که در بورس شاهد هستیم متأثر از جنگی است که رژیم صهیونیستی علیه ایران انجام داد.

وی ادامه داد: برخی از کارشناسان پیشنهادهایی در خصوص اصلاح روند بورس ارائه دادند و نامه‌هایی نیز در این مدت در خصوص اصلاح روند بورس ارائه شد اما مسئله اینجا است که بورس ایران حجمش کوچک است و با یک اقدام سیاسی این اصلاحات بر هم خواهد خورد به همین دلیل بهترین کار این است که اعتماد به بورس ایران باز گردد.

این کارشناس ارشد بانکی خاطرنشان کرد: برای اصلاح روند بورس باید دستگاه‌های مختلف پای کار بیایند که البته هماهنگی در این خصوص برعهده وزارت اقتصاد است که البته وزیر اقتصاد نشان داده است توانایی مدیریت دستگاه‌ها را به خوبی می‌تواند انجام دهد.

ربیع زاده تصریح کرد: در شرایط فعلی مهمترین اقدام همانطور که گفته شد مسئله امنیت و اعتماد است که به سهامداران باید بازگردد و این اقدام باید از طریق وزارت اقتصاد و تمامی دستگاه‌هایی که با بورس ارتباط دارند باید صورت پذیرد همانطور که در شرایط صلح و ثبات اقتصادی دستگاه‌ها باهم برای این مسئله اقدام می‌کنند در این شرایط نیز باید پای کار بیایند و وزارت اقتصاد را یاری کنند.

به گفته این کارشناس اقتصادی شرکت‌های بورسی و بانکی نیز باید مسئله شفافیت را در اولویت خود قرار دهند که این مسئله نیز توسط وزارت اقتصاد باید به خوبی پیگیری شود. همانطور که می‌دانید در برنامه هفتم توسعه در فصل دوم به طور واضح به این مسئله تاکید شده است تا هم تورم تک رقمی شود و هم کفایت سرمایه به ۸ درصد برسد.

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد باید تمامی بخش‌های اقتصادی اعم از خصوصی و دولت به کمک وزارت اقتصاد بیایند تا این هدف از برنامه محقق شود. ضمن اینکه رسانه‌ها نیز باید به مسئله شفافیت بیش از گذشته توجه داشته باشند.

به گفته ربیع زاده به عنوان نمونه موضوع نامه رئیس سازمان بورس به وزیر صمت باید پیگیری شود تا مشخص شود که اقدام وزارت صمت در خصوص وضعیت خودروسازی‌ها چه خواهد بود. این مسئله ربطی به وزارت اقتصاد ندارد اما اثرش در بورس دیده خواهد شد.

وی گفت: معمولاً رسانه‌ها فقط قرمزی و یا سبزی شاخص را می‌بینند اما پشت آن یک سری اقدام است که این اقدامات باید برای سهامداران گفته شود.

این کارشناس بازار سرمایه همچنین با تاکید به اقدامات بانک مرکزی برای حمایت از بورس گفت این موضوع نیز باید شفاف شود که اقدامات انجام شده چه بوده است و تا کجا این اقدامات صورت گرفته است.

وی همچنین با توجه به عملکرد مدنی زاده در وزارت اقتصاد گفت: آقای وزیر باید هرچه سریع‌تر تیم مورد اعتماد خود را به کار بگیرد و در کنار دستوراتی که داده است مدیران اجرایی باید این دستورات را به کار بندند.

ربیع زاده گفت: انتصاب مدیران بانک‌ها و دیگر بخش‌ها باید در اسرع وقت انجام شود زیرا که این افراد هستند که باید دستورات را اجرایی کنند اگر وزیر مشاهد می‌کند در بخشی کوتاهی صورت گرفته است باید سریع دست به تغییر شود ولی با این دستوراتی که او در طول جنگ ۱۲ روزه داده است در اقتصاد راه گشا بوده که انتظار می‌رود باقدرت این روند ادامه پیدا کند.

کد خبر 6550863 محمدحسین سیف اللهی مقدم

  • فرصت طلایی تحول؛ چگونه مدنی‌زاده می‌تواند بورس را متحول کند

  • موسوی: باید یک قرارگاه واحد برای سیاست‌های اقتصادی داشته باشیم

  • رشد ۸ درصدی اقتصاد ایران بدون سرمایه‌گذاری خارجی غیرممکن است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تعطیلی ادارات و دانشگاه های آذربایجان شرقی در سه شنبه و چهارشنبه

  • بقایی: در مذاکره احتمالی حتما بازخواست از آمریکا دستورکار خواهد بود

  • تمیجد وزیر ورزش از سرمربی تیم ملی جودو؛ قول «رشاد ممدوف» به دنیامالی

  • پشت پرده گرانی برنج از زبان رئیس قوه قضائیه

  • عراقچی: کار خبرنگاران سخت‌تر از کار ما است

  • ظفرقندی: شهادت کودکان غزه گواه مظلومیت تاریخی ملت‌هاست

  • ۴ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در چهارباغ البرز کشف شد

  • وزیر اقتصاد باید نیروهای ناکارآمد را جابه جا کند

  • فراخوان پنجمین جشنــواره موسیقی کیش منتشر شد

  • برنامه تراکتور برای دیدار با استقلال مشخص شد

  • ایران به دستاورد مهمی در سلول‌درمانی رسید؛ درمان ۳ سرطان با ویروس!

  • تصاویر اسیر گرسنه صهیونیست در غزه چگونه نتانیاهو را رسوا کرد؟

  • هاشمی رفسنجانی: امروز موشک‌ها تعیین‌کننده هستند

  • انتخاب هاشمیان بی‌نهایت خوشحالم کرد؛ خریدهای پرسپولیس بهتر از قبل است

  • هشدار تداوم گرمای شدید تا ۵ روز آینده؛ رگبار باران در ۳ استان کشور

  • قطب عناب ایران گرفتار خام‌فروشی؛ کشاورزان امیدوار به رونق بازار

  • وزیر کشور وارد استان ایلام شد

  • گزارش میدانی خبرنگار مهر از وضعیت تردد در مرز مهران

  • پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان در روز دوشنبه ۱۳ مرداد

  • دستگاه های معیوب شهربازی کرمان با دستور دادستان پلمب شدند

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴