هشدار سقوط نفت برنت به زیر ۵۰ دلار

هشدار سقوط نفت برنت به زیر ۵۰ دلار

بانک آو آمریکا احتمال داد با تشدید تنش‌های تجاری و لغو کاهش عرضه اوپک‌پلاس، قیمت نفت برنت به کمتر از ۵۰ دلار برسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بانک آو آمریکا هشدار داد که در صورت تشدید تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین و همزمان لغو کاهش عرضه داوطلبانه یک میلیون و ۶۵۰ هزار بشکه‌ای هشت عضو ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس)، قیمت نفت خام برنت ممکن است به زیر ۵۰ دلار برای هر بشکه سقوط کند.

این بانک آمریکایی اعلام کرد که پیش‌بینی خود از قیمت نفت برنت برای سه‌ماه پایانی سال ۲۰۲۵ را ۶۱ دلار و برای نیمه نخست سال ۲۰۲۶ را روی رقم ۶۴ دلار به ازای هر بشکه حفظ کرده است، اما احتمال می‌دهد کف قیمت در این بازه زمانی حدود ۵۵ دلار باشد.

در گزارش بانک آمده است: با نگاهی به سال ۲۰۲۶، تولید نفت خام آمریکا ثابت خواهد ماند، در حالی که اگر واشینگتن در ماه‌های آینده به توافق‌های تجاری پایبند بماند، تقاضا می‌تواند بهبود یابد.

در همین حال تازه‌ترین گزارش دبیرخانه اوپک نشان داد انتظار می‌رود عرضه جهانی نفت در سال آینده باجود لغو کاهش عرضه داوطلبانه اوپک‌پلاس با تقاضا مطابقت نزدیکی داشته باشد؛ تغییری نسبت به چشم‌انداز ماه گذشته که کمبود عرضه را در سال ۲۰۲۶ پیش‌بینی می‌کرد.

برآوردهای تقاضای اوپک در بالاترین سطح پیش‌بینی‌های صنعت نفت قرار دارد.

آژانس بین‌المللی انرژی هم به تازگی پیش‌بینی خود را برای رشد عرضه جهانی نفت در سال جاری میلادی افزایش داد؛ اقدامی که در پی تصمیم اوپک‌پلاس برای افزایش تولید انجام شد.

این نهاد هم‌زمان پیش‌بینی رشد تقاضا را به‌دلیل شرایط اقتصادی چالش‌برانگیز کاهش داده است.

در حوزه تجارت، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که در حال بررسی پایان دادن به برخی روابط تجاری با چین است و به‌ویژه روغن پخت‌وپز را مدنظر قرار داده است.

پکن و واشینگتن از هفته گذشته اعمال هزینه‌های بندری تلافی‌جویانه را آغاز کرده‌اند.

کد خبر 6626306 محمدحسین سیف اللهی مقدم

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • گربه سیاهگوش در فریدن مشاهده شد

  • کنترل مصرف بنزین بدون شوک

  • رونمایی از دیوارنگاره یادمانی شهید سعید قهاری سعید

  • قدرت نمایی آماری استقلال مقابل مس/ شاگردان ساپینتو مدعی شدند

  • رشد ۶۷ درصدی تامین تجهیزات پزشکی توسط هلال‌احمر

  • جاده چالوس یک طرفه شد

  • باشگاه الریان قطر: والیبالیست ایرانی دچار عارضه قلبی شده است

  • آغاز برداشت محصول کنجد از مزارع شهرستان حاجی آباد

  • ۹ طرح آب و فاضلاب در خرمدره اجرا شده است

  • پیروزی یک نیمه‌ای آلومینیوم مقابل پیکان

  • مهدی طارمی از المپیاکوس کنار گذاشته شد

  • سهم ناچیز لبنیات ایرانی از بازار ۲۵ میلیارد دلاری منطقه

  • ستاره جوان والیبال ایران به کما رفت

  • علت اتفاق ناگوار برای والیبالیست جوان ایران در قطر مشخص شد

  • جای خالی سیاستمداران پزشک در انتخابات نظام پزشکی

  • معاون رئیس‌جمهور وارد کرمانشاه شد

  • پاییز امسال دیرتر شروع می‌شود

  • قائم‌مقام وزیر کشور به شیراز سفر کرد

  • دندان‌های کودکان از چه زمانی نیاز به مراقبت دارند؟

  • کندلوس مقصد بین المللی گردشگری؛ وقتی روستایی کوچک دهکده جهانی می‌شود

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

  • مانتو
  • هتل های تهران
  • حرف آخر
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه