معاون وزیر گردشگری: تحول در گردشگری بدون تحول در روایت ممکن نیست

معاون وزیر گردشگری: تحول در گردشگری بدون تحول در روایت ممکن نیست

یزد- در نشست «جشنواره ملی تولید محتوای گردشگری ایران» با حضور معاون گردشگری کشور و جمعی از مدیران و فعالان گردشگری یزد، بر ضرورت بازنمایی تصویر واقعی ایران تأکید شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست بررسی و رونمایی از «جشنواره ملی تولید محتوای گردشگری ایران، سرزمین تجربه‌های ناب» صبح دوشنبه با حضور انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری، شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی، و جمعی از استادان و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد.

در ابتدای نشست، کریم‌نژاد معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، با اشاره به نقش دانشگاه در این رویداد گفت: این دانشگاه در سال‌های اخیر تلاش کرده تا فعالیت‌های علمی و پژوهشی را با نیازهای اجتماعی و فرهنگی پیوند دهد. جشنواره تولید محتوای گردشگری نیز در همین راستا شکل گرفته تا مردم و جوانان بتوانند از طریق رسانه‌های نوین، روایتگر زیبایی‌ها و ظرفیت‌های کشور باشند.

وی افزود: این جشنواره با همکاری اداره‌کل میراث فرهنگی، شهرداری و اتاق بازرگانی یزد برگزار می‌شود و محورهای اصلی آن شامل تاریخ، فرهنگ، آئین‌ها، طبیعت، گردشگری سلامت و خوراک ایرانی است. دوره‌های آموزشی آن از ابتدای آذرماه آغاز شده و مراسم اختتامیه هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران در بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

تولید محتوا، مسیر تازه برای معرفی ایران

در ادامه، شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی کشور، با تأکید بر اهمیت محتوای بومی در توسعه گردشگری گفت: تحول در گردشگری تنها با ساخت زیرساخت‌های فیزیکی ممکن نیست، بلکه نیاز به تحول در روایت و بازنمایی چهره واقعی ایران دارد. ما باید تصویر کشورمان را از دل روایت‌های مردمی و فرهنگی به جهان نشان دهیم.

وی افزود: پیش‌تر بیشتر محتواهای گردشگری توسط شرکت‌های تبلیغاتی تولید می‌شد، اما امروز باید از ظرفیت دانشجویان، فعالان محلی و راهنمایان گردشگری استفاده کنیم. هر ویدئوی کوتاه یا روایت تصویری می‌تواند صدای تازه‌ای از ایران در جهان باشد.

شجاعی همچنین گفت: با بهره‌گیری از فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی می‌توان محتوای تأثیرگذاری تولید کرد که به جذب گردشگر و ارتقای تصویر ایران کمک کند. آینده گردشگری در دستان تولیدکنندگان محتواست.

تأکید معاون گردشگری بر هم‌افزایی ملی

در بخش پایانی نشست، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور، ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران دانشگاه آزاد یزد و فعالان استانی گفت: در دنیای امروز، محتوا تعیین‌کننده مسیر حرکت گردشگری است. اگر روایت ما از ایران درست و خلاقانه نباشد، دیگران تصویر ما را خواهند ساخت. تولید محتوای فاخر و علمی، نه هزینه بلکه سرمایه‌گذاری فرهنگی و اقتصادی برای کشور است.

وی افزود: برای بازنمایی چهره واقعی ایران باید همه ظرفیت‌ها را در کنار هم قرار دهیم؛ دانشگاه‌ها، فعالان مردمی، رسانه‌ها و نهادهای محلی. جشنواره تولید محتوای گردشگری گامی مؤثر در این مسیر است و می‌تواند به الگویی ملی تبدیل شود.

محسنی بندپی تأکید کرد: تحول در گردشگری بدون تحول در روایت ممکن نیست. ما باید از روایت‌های مردمی برای ایجاد امید، نشاط و تصویرسازی مثبت از ایران استفاده کنیم. آینده گردشگری کشور در گرو پیوند دانش، فناوری و مشارکت اجتماعی است.

در پایان نشست، از پوستر رسمی جشنواره ملی تولید محتوای گردشگری ایران رونمایی شد و معاون گردشگری کشور برای حضور در نشست آتی این رویداد در آذرماه در یزد اعلام آمادگی کرد.

کد خبر 6628716

  • بهره‌گیری از تکنیک‌های نوین و هوش مصنوعی در تبلیغات گردشگری

  • محسنی بندپی: پیوند آموزش و گردشگری زایش ایده‌ها را در پی دارد

  • اصفهان میزبان دور بعدی نشست کمیسیون منطقه‌ای شرق آسیا و اقیانوسیه

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پایان کلاهبرداری بزرگ در کرمان؛ ۲۰۰ شاکی با وعده خودرو قربانی شدند

  • امام جمعه دهلران: مطالبه‌گری باید مسئله‌محور باشد

  • عبادی: ۱۶ درصد تلفات تصادفات مازندران در محورهای برون شهری رخ می‌دهد

  • جزئیات نهایی و آمار کامل نامزدهای انتخابات در ۲ استان عراق

  • امضای تفاهمنامه برگزاری «جشنواره جهانی فیلم فجر» در استان فارس

  • ثبت چهارمین برد متوالی برای استقلال در لیگ برتر بسکتبال

  • نجفیان: باند برگشت کنارگذر ایلخچی تا پایان امسال به بهره برداری می رسد

  • اجازه نمی‌دهیم از مرزهای عراق برای تهدید ایران استفاده شود

  • حاتمیان: ۱۴۰۰ هکتار از مزارع شهرستان تبریز زیر کشت کلزا

  • بهره‌برداری از مسیر روستایی میرکوه – اَنده میرجاوه به طول ۵.۵ کیلومتر

  • پایان سه دهه صدرنشینی والیبال نشسته ایران در رنکینگ جهانی

  • چاقی از کودکی آغاز می‌شود؛ تهدیدی جدی برای سلامت کشور

  • سقوط یک هواپیمای اماراتی در دریا+ تصاویر

  • هشدار یمن به تل‌آویو؛ تاوان سنگینی خواهید داد

  • پیش‌بینی هواشناسی ۲۸ مهر؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال کشور است

  • رهبر انقلاب: صهیونیست‌ها انتظار این قدرت تخریب موشک ایرانی را نداشتند

  • معتادان متجاهر شیراز؛ زخمی مزمن که نیازمند راه‌حل‌های چندوجهی است

  • ریزش سنگین طلا و سکه در پی عقب‌نشینی دلار به کانال ۱۰۶ هزار تومان

  • گمنامی ماندگار؛ تاریخ به علی هاشمی مدیون می‌ماند

  • جهش در تولید رادیودارو؛ افزایش اسکنرهای پزشکی هسته‌ای در ۳۱ استان

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

  • مانتو
  • هتل های تهران
  • حرف آخر
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه