مدودف: ترامپ با تحریم و لغو دیدار با پوتین وارد جنگ با روسیه شد

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
مدودف: ترامپ با تحریم و لغو دیدار با پوتین وارد جنگ با روسیه شد

معاون شورای امنیت روسیه با اعلام اینکه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با اعمال تحریم‌های جدید و لغو دیدار با همتای روسی خود در بوداپست، وارد جنگ با روسیه شده است، تأکید کرد: ایالات متحده دشمن ما است و «صلح‌طلب» پر سر و صدا.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دیمیتری مدودف معاون شورای امنیت روسیه در کانال تلگرامی خود نوشت: «لغو نشست بوداپست توسط ترامپ؛ تحریم‌های جدید علیه کشورمان (روسیه) توسط ایالات متحده؛ چه چیز دیگری؟ آیا سلاح‌های جدیدی، علاوه بر موشک‌های تاماهاوک بدنام، وجود خواهد داشت؟

اگر هر یک از تحلیلگران متعدد هنوز توهمی (درباره بهبود مناسبات با آمریکا) داشتند، اینجا حضور دارند، (آنها متوجه شده‌اند که) ایالات متحده دشمن ماست و «صلح‌طلب» پر سر و صدا؛ آنها اکنون کاملاً وارد جنگ با روسیه شده‌اند.

درست است، ترامپ همواره به طور فعال در کنار کی‌یف «باندرا» نمی‌جنگد، اما این درگیری اوست، نه درگیری «بایدن پیر»؛ آنها البته خواهند گفت که ترامپ نمی‌توانست جلوی اتخاذ این تصمیمات را بگیرد، چرا که در کنگره تحت فشار بوده است یا دلایلی دیگر مثل این.

تلاش‌ها برای توجیه اقدامات ضدروسی ترامپ، نکته اصلی را تغییر نمی‌دهد: تصمیمات گرفته شده، یک اقدام جنگی علیه روسیه است و اکنون ترامپ کاملاً خود را با اروپای «دیوانه» همسو کرده است.

این آخرین چرخش ترامپ یک جنبه مثبت آشکار دارد؛ چرا که این امکان را فراهم می‌کند که طیف گسترده‌ای از سلاح‌ها علیه تمام مخفیگاه‌های «باندرا» بدون توجه به مذاکرات غیرضروری، مورد استفاده قرار گیرد.

پیروزی روسیه دقیقاً در جایی که ممکن است، قابل دستیابی است: روی زمین، نه پشت میز. با نابودی دشمنان، نه با انعقاد پیمان‌های بی‌معنی.»

کد خبر 917660