سخنان مهم پزشکیان خطاب به آمریکا در گفتگو با سران قطر و پاکستان | اگر طرف آمریکایی واقعاً به دنبال مذاکره است…

رئیس‌جمهور در تماس‌های جداگانه با امیر قطر و نخست‌وزیر پاکستان، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه، بر تقویت وحدت کشورهای اسلامی و تداوم مسیر دیپلماسی برای کاهش تنش‌ها تأکید کرد.

پزشکیان

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان عصر امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ در گفت‌وگوهای تلفنی جداگانه با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر و «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان، درخصوص آخرین تحولات منطقه در پی اقدامات تنش‌آفرین و بی‌ثبات‌ساز امریکا به تبادل نظر پرداخت.

پزشکیان در این گفت‌وگوها ضمن قدردانی از حمایت‌های همیشگی و برادرانه دو کشور دوست و برادر قطر و پاکستان، ابراز امیدواری کرد که وحدت، همبستگی و همکاری میان کشورهای اسلامی بیش از پیش تقویت و تعمیق یابد.

فوری؛ گفتگوی تلفنی شهباز شریف با پزشکیان | دفتر نخست وزیری پاکستان بیانیه داد

۶ تماس مهم عراقچی در ۲۴ ساعت + جزئیات

ستاد کل نیروهای مسلح به اروپا هشدار داد ؛ تبعات خطرناک تصمیم خصمانه و تحریک‌آمیز علیه سپاه بر عهده اروپایی‌هاست

رئیس‌جمهور با تأکید بر رویکرد اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از دیپلماسی عزتمندانه مبتنی بر حقوق بین‌الملل، موضع برابر، پرهیز از تهدید و زورگویی و پیگیری نتایج برد ـ برد، تصریح کرد: اگر طرف آمریکایی واقعاً به دنبال مذاکره و دیپلماسی واقعی است، باید از این‌گونه اقدامات تحریک‌آمیز و تنش‌زا دست برداشته و در عمل پایبندی خود به مسیر گفت‌وگو را اثبات کند.

پزشکیان با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده و از درگیری استقبال نمی‌کند، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم جنگ و درگیری به نفع هیچ طرفی نیست و بر مسیر تعامل و دیپلماسی تأکید داریم؛ با این حال، اجازه نخواهیم داد همانند تجارب گذشته، در حین مذاکره مورد تهدید یا تعرض قرار بگیریم و از کشور و ملت خود مقتدرانه دفاع خواهیم کرد.

امیر قطر و نخست‌وزیر پاکستان نیز در این گفت‌وگوهای تلفنی، با تأکید بر نفی و مخالفت قاطع با هرگونه اقدام علیه امنیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران، اعم از جنگ، تحریم یا مداخلات سیاسی، موضع اصولی و همیشگی کشورهای متبوع خود را در حمایت و اعلام همبستگی با دولت و ملت ایران اعلام کردند.

امیر قطر و نخست وزیر پاکستان همچنین با اشاره به ضرورت تداوم تلاش‌های دیپلماتیک برای ایجاد زمینه گفت‌وگو، تعامل و حل‌وفصل مسائل از طریق روش‌های سیاسی و دیپلماتیک، تصریح کردند که هرگونه تنش و درگیری می‌تواند منطقه را وارد چرخه‌ای از خشونت و بی‌ثباتی گسترده کند که پیامدهای فاجعه‌باری برای همه کشورهای منطقه به همراه خواهد داشت.

شیخ تمیم و شهباز شریف با تمجید از رویکرد اصولی، منطقی و مسئولانه جمهوری اسلامی ایران در انتخاب مسیر گفت‌وگو، تعامل و دیپلماسی، بر استمرار تلاش‌ها برای دستیابی به ابتکارات مؤثر در راستای ایجاد راهکارهای پایدار جهت حل مسائل تأکید کردند.

اروپا با اقدام علیه سپاه مرتکب اشتباه بزرگ شد | کنایه به سکوت در جلوگیری از شعله‌ور شدن جنگ تمام‌عیار در منطقه

اقدام غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران

جزئیات تصمیم جدید ضدایرانی اتحادیه اروپا اعلام شد | از فرماندهان ارشد سپاه تا وزیر کشور و دادستان کل در لیست تحریم

سفر مهم عراقچی به ترکیه | تلاش اردوغان برای میانجیگری میان ایران و آمریکا

کد خبر 1013585 منبع: ایرنا

  • دستور پزشکیان برای رسوایی آمارسازان | اسامی جان‌باختگان حوادث دی‌ماه‌ منتشر می‌شود

  • سخنان مهم پزشکیان خطاب به آمریکا در گفتگو با سران قطر و پاکستان | اگر طرف آمریکایی واقعاً به دنبال مذاکره است…

  • سلاح سری ایران در تنگه هرمز برای مقابله با ناوهای آمریکایی چیست؟ | ببینید

  • دستور پزشکیان برای رسوایی آمارسازان | اسامی جان‌باختگان حوادث دی‌ماه‌ منتشر می‌شود

  • ترامپ موافقت کرد ؛ مذاکره مستقیم ایران و آمریکا در ترکیه

  • سایت ایران‌خودرو بسته شد | دادستانی: این خودروساز اجازه فروش خودرو ندارد

  • هشدار مقاومت‌ عراق به ترامپ‌: به رهبر انقلاب تعرض کنید، خون به پا می‌کنیم‌

  • دستگیری ۲ دختر جوان به خاطر گول زدن یک سرباز

  • رک و صریح، ایران قدرت اصلی منطقه است!

  • زاکانی: با هلیکوپتر بر فراز تهران چرخیدیم و یک صحنۀ وحشتناک دیدیم | نه سازش و نه تسلیم دنبال اصلاح هستیم

  • سلاح سری ایران در تنگه هرمز برای مقابله با ناوهای آمریکایی چیست؟ | ببینید

  • ترامپ موافقت کرد ؛ مذاکره مستقیم ایران و آمریکا در ترکیه

  • رک و صریح، ایران قدرت اصلی منطقه است!

  • جدایی یاسر آسانی از استقلال با بند فسخ عجیب | مقصد هم مشخص شد

  • احتمال حذف ایران از جام جهانی؛ واکنش شدیداللحن تاج

  • درخواست ساپینتو؛‌یک خارجی جدید در راه استقلال

  • کمبود این ویتامین باعث ترک خوردن پوست لب می‌شود

  • ایران در حوزه موشکی و پهپادی یکی از بهترین‌های جهان است!

  • این کولاک است در راه ایران + نقشه | یخبندان و برف سنگین در این مناطق