حضور نیروهای حفاظت در ۱۵ بوستان پایتخت| بوستان ها برای شهروندان امن می شود

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران گفت: گان حفاظت شهرداری تهران در بیش از ۱۵ بوستان مهم پایتخت از جمله بوستان‌های نهج البلاغه، ملت، لویزان، پلیس، لاله، سرخه حصار، آزادگان، ولایت، چیتگر، پردیسان، گفت‌وگو، یاس فاطمی، محمدعلی مختاری، نیایش و دریاچه شهدای خلیج فارس دارای ایستگاه و حضور فعال دارد.

بوستان های تهران

همشهری آنلاین- سردار سیدهادی موسوی با بیان اینکه یگان حفاظت شهرداری تهران در بیش از ۱۵ بوستان مهم پایتخت از جمله بوستان‌های نهج البلاغه، ملت، لویزان، پلیس، لاله، سرخه حصار، آزادگان، ولایت، چیتگر، پردیسان، گفت‌وگو، یاس فاطمی، محمدعلی مختاری، نیایش و دریاچه شهدای خلیج فارس دارای ایستگاه و حضور فعال دارد، اظهار کرد: این بوستان‌ها به دو دسته منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای تقسیم می‌شوند و مأموریت‌های یگان در هرکدام از این بوستان‌ها بر اساس نیازهای خاص آن‌ها متفاوت است.

وی با بیان اینکه هدف اصلی یگان حفاظت با توجه به دغدغه شهروندان و تدابیر شهردار تهران و مدیریت شهری، ایجاد محیطی امن برای شهروندان است تا آن‌ها بتوانند با خیال راحت از فضای سبز شهری استفاده کنند، تأکید کرد: علاوه بر این، یگان حفاظت در تلاش است تا از وقوع هرگونه بزه و تخلف، مانند فروش یا مصرف مواد مخدر، برخوردهای غیرقانونی و جرائم مشابه جلوگیری کند.

سردار موسوی در ادامه با اشاره به کشفیات صورت‌گرفته در زمینه مواد مخدر در بوستان‌های تهران از ابتدای سال تاکنون، گفت: حدود ۹۰۰ گرم مواد مخدر در سطح بوستان‌ها کشف شده است و ۱۵۰ نفر در ارتباط با مصرف یا فروش مواد مخدر در بوستان‌ها دستگیر شده‌اند. این اقدامات در راستای مقابله با معضل مواد مخدر و جلوگیری از گسترش آن در فضاهای عمومی صورت گرفته است.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران همچنین از کشف ۸ قبضه سلاح گرم، ۵۱ سلاح سرد و دو مورد تجهیزات نظامی در بوستان‌ها خبر داد و افزود: در نتیجه این کشفیات، دو نفر به دلیل حمل تجهیزات نظامی و ۴۶ نفر به دلیل حمل سلاح سرد دستگیر شده‌اند.

سردار موسوی به کشف ۱۸ خودرو و موتور سیکلت سرقتی در سطح بوستان‌های تهران و حومه آن‌ها اشاره کرد و گفت: در این مدت هفت نفر نیز در رابطه با سرقت اموال عمومی در سطح بوستان‌ها دستگیر شده‌اند.

سردار موسوی در پایان با بیان اینکه یگان حفاظت شهرداری تهران همچنان به انجام مأموریت‌های حفاظتی خود در بوستان‌ها ادامه خواهد داد، اظهار کرد: ما به طور مستمر نیروهای خود را در بوستان‌ها مستقر کرده‌ایم و با گشت‌زنی‌های منظم، از امنیت و آرامش شهروندان محافظت می‌کنیم. هدف ما این است که فضای بوستان‌ها برای مردم تهرانی تبدیل به محیطی امن و مناسب برای استراحت و تفریح شود.

کد خبر 1013591

  • حضور نیروهای حفاظت در ۱۵ بوستان پایتخت| بوستان ها برای شهروندان امن می شود

  • دستور پزشکیان برای رسوایی آمارسازان | اسامی جان‌باختگان حوادث دی‌ماه‌ منتشر می‌شود

  • سلاح سری ایران در تنگه هرمز برای مقابله با ناوهای آمریکایی چیست؟ | ببینید

  • ترامپ موافقت کرد ؛ مذاکره مستقیم ایران و آمریکا در ترکیه

  • سایت ایران‌خودرو بسته شد | دادستانی: این خودروساز اجازه فروش خودرو ندارد

  • سخنگوی سپاه: گزینه نظامی علیه ایران شکست خورده | ایجاد ترس با اعزام ناو و تصویرسازی از جنگ حربه‌ای‌ نخ‌نماست

  • جدایی یاسر آسانی از استقلال با بند فسخ عجیب | مقصد هم مشخص شد

  • هشدار مقاومت‌ عراق به ترامپ‌: به رهبر انقلاب تعرض کنید، خون به پا می‌کنیم‌

  • زاکانی: با هلیکوپتر بر فراز تهران چرخیدیم و یک صحنۀ وحشتناک دیدیم | نه سازش و نه تسلیم دنبال اصلاح هستیم

  • ترامپ موافقت کرد ؛ مذاکره مستقیم ایران و آمریکا در ترکیه

  • جدایی یاسر آسانی از استقلال با بند فسخ عجیب | مقصد هم مشخص شد

  • احتمال حذف ایران از جام جهانی؛ واکنش شدیداللحن تاج

  • این کولاک است در راه ایران + نقشه | یخبندان و برف سنگین در این مناطق

  • ستاد کل نیروهای مسلح به اروپا هشدار داد ؛ تبعات خطرناک تصمیم خصمانه و تحریک‌آمیز علیه سپاه بر عهده اروپایی‌هاست

  • درخواست ساپینتو؛‌یک خارجی جدید در راه استقلال

  • کمبود این ویتامین باعث ترک خوردن پوست لب می‌شود

  • قیمت خودرو امروز ۹ بهمن ۱۴۰۴ | این خودروها گران شدند

  • هزار فروند پهپاد راهبردی وارد فاز عملیاتی شدند + جزئیات کاربرد پهپادها