حجت‌الاسلام قمی: زندگی با آیه‌ها باید قرآن را در عمق زندگی جاری کند

حجت‌الاسلام قمی: زندگی با آیه‌ها باید قرآن را در عمق زندگی جاری کند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: نهضت ملی زندگی با آیه‌ها باید فراتر از یک برنامه سازمانی به جریانی همگانی و پایدار تبدیل شود که قرآن را در عمق زندگی فردی و اجتماعی مردم جاری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در نشست هم‌اندیشی و هم‌افزایی دستگاه‌های حاکمیتی و مجموعه‌های قرآنی درباره «نهضت ملی زندگی با آیه‌ها» که امروز سه‌شنبه ۲۹ مهرماه در مجتمع شهدای هفتم تیر (سرچشمه) برگزار شد، از مجموعه‌های مؤثر و رسانه‌هایی که در این نهضت کار ویژه‌ای انجام داده‌اند و همچنین سازمان‌ها و نهادهایی که در این مسیر همراهی کرده‌اند، قدردانی کرد.

وی با تاکید بر اینکه اصل مسئله ما قرآن است بیان کرد: این کار از آن‌جا آغاز شد که جمعی از نهادها و سازمان‌ها به دستور و مطالبه رهبری گرد هم آمدند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این نکته که قرآن باید به متن زندگی مردم تبدیل شود و مسائلی مانند حوادث غزه نیز باید با تأمل در آیات مرتبط با آن‌ها، مورد توجه قرار گیرد، گفت: این موج قرآنی نباید تنها به داخل کشور محدود شود؛ البته اولویت اصلی، جدی‌گرفتن درون‌مرزی است، اما ابعاد بین‌المللی آن نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

قمی اعلام کرد: هر نهاد یا فردی که آمادگی اینکه دبیرخانه این طرح را بر عهده بگیرد، همان روز آن را تحویل خواهیم داد و همه دستگاه‌ها برای پیشبرد این کار همکاری خواهند کرد.

وی ادامه داد: هرچه این کار پیشتر برود، باید مردمی‌تر شود؛ تعداد سفیران آیه‌هایی که به آیات خاصی متعهد هستند، می‌تواند افزایش یابد و محافل خانگی و معلمانی که پای کار آمده‌اند، نمونه‌های خوبی از این حرکت مردمی هستند.

حجت‌الاسلام قمی همچنین انس به معنا، توجه به تفسیر و عمل به قرآن را مهم دانست و بیان کرد که این رویکرد باید ناظر به اولویت‌های امروز جامعه قرآنی باشد.

وی افزود: رهبر انقلاب از این نهضت تمجید کرده‌اند، چرا که بیش از ۱۱ تا ۱۲ میلیون نفر در فضای اجرایی این کار وارد شده‌اند و این حرکت نه تنها در میان جوانان و نوجوانان مورد استقبال قرار گرفته، بلکه افراد را از موقعیت شنونده ساده به بازیگری فعال در این عرصه تبدیل کرده است.

در پایان، حجت الاسلام قمی تأکید کرد که این حرکت همگانی و نهضتی باید به یک جریان پایدار تبدیل شود.

کد خبر 6629506 سیده فاطمه سادات کیایی

  • جزئیات اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در خرم‌آباد

  • طرح زندگی با آیه ها؛ گامی مؤثر برای نهادینه‌سازی ارزش‌های قرآنی

  • تدبر و حفظ موضوعی قرآن ظرفیت تبدیل به گفتمان غالب اجتماعی را دارد/لزوم تمرکز بر تفسیر موضوعی قرآن

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حسینی: خادمان قرآن مایه افتخار جامعه دینی هستند

  • وعده پیگیری احیای دادسرای عمومی شهرستان ملکشاهی

  • اکبرزاده: ۹ هزار و ۵۰۰ جوان خراسان شمالی در صف دریافت وام ازدواج هستند

  • «انجمن اشباح» از ۲۹ مهر پخش می‌شود؛ معرفی بازیگران گروه اول

  • شرایط جدید ثبت نام در پذیرش مستقیم دستیاری پزشکی اعلام شد

  • داروی جدید مرگ براثر سرطان پروستات را ۴۰درصد کاهش می‌دهد

  • رفع تعارضات ملکی و احیای سد چناره در دستور دستگاه قضایی قرار گرفت

  • سومین پیروزی قاطع تیم ملی کبدی پسران ایران برابر میزبان

  • واکنش مسکو به گزارش سی‌ان‌ان درباره تعویق دیدار لاوروف و روبیو

  • دادستان کل کشور: فضای مراکز اصلاح و تربیت ایلام استاندارد است

  • پیام صریح ترامپ خطاب به نتانیاهو

  • میوه پاییزی برای سلامتی و زیبایی

  • بازیگر سینما به اتهام تجاوز بازداشت شد

  • اختلال در خط ۵ مترو تهران به دلیل قطعی برق شبکه

  • هشدار؛ ابتلای نیمی از زنان بالای ۵۰ سال به پوکی استخوان

  • دولت ژاپن استعفا کرد

  • برآورد جدید اسرائیل از توان نظامی حماس پس از دو سال جنگ

  • افزایش تاب‌آوری سایبری ایران پس از جنگ ۱۲روزه؛ آمادگی برای حمله جدید

  • گروه‌های پرخطر واکسیناسیون آنفلوانزا را جدی بگیرند

  • بارندگی و کاهش دما در راه گیلان است؛ هشدار برای مناطق مستعد تگرگ

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

  • مانتو
  • هتل های تهران
  • حرف آخر
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه