تیک‌آف بورس تهران

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
تیک‌آف بورس تهران

مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز _پنجشنبه یکم آبان_ را در ادامه می‌خوانید.‌

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه‌های آزاد، روزنامه‌ها و مطبوعات در هر جامعه‌ای از ارکان توسعه و دموکراسی به‌شمار می‌آید، بر این اساس خبرگزاری ایمنا، مرور عناوین مطبوعات کشور را به‌صورت روزانه در دستور کار خود دارد.

روزنامه ایران با تیتر «رونق تجارت با حمایت دولت و تحرک بخش خصوصی» به بازتاب تحولات تازه در سیاست اقتصادی کشور پرداخت.
دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استان‌های شمال شرقی در مشهد، صحنه گفت‌وگوی صریح میان دولت و بخش خصوصی درباره نقش استان‌ها در سیاست‌گذاری و دیپلماسی اقتصادی بود. پیام محوری این نشست، «اعتماد به بخش خصوصی» بود؛ اعتمادی که پس از سال‌ها تمرکزگرایی و قوانین دست‌وپاگیر دوباره در حال احیاست.
در این نشست که با حضور قالیباف، عراقچی و صالحی‌امیری برگزار شد، بر ضرورت سپردن نقش اصلی تصمیم‌سازی اقتصادی به استان‌ها تأکید شد. قالیباف خواستار پایان دادن به حاشیه‌نشینی استان‌ها در تصمیمات کلان و ورود آنها به متن سیاست‌گذاری شد. به گفته غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، نتیجه همین رویکرد در یک سال گذشته رشد ۳۶ درصدی صادرات و کسب رتبه نخست بهبود فضای کسب‌وکار در این استان بوده است.
در همین حال، عباس عراقچی وزیر امور خارجه، دیپلماسی استانی را مکمل سیاست خارجی کشور دانست و گفت استان‌های مرزی می‌توانند بازوان اجرایی وزارت خارجه باشند. او افزود: بسیاری از مشکلات با همسایگان از مسیر استان‌ها، از جمله توسعه بازارچه‌های مرزی و جذب گردشگر، قابل حل است. عراقچی تأکید کرد مناطق مرزی باید از مسیر تعاملات اقتصادی و فرهنگی به مرز صلح و ثبات تبدیل شوند.
سیدرضا صالحی‌امیری نیز در این اجلاس از لزوم مقابله با پروژه «ایران‌هراسی» سخن گفت و تأکید کرد باید تصویر واقعی و امن ایران در جهان برجسته شود. او دو راهبرد کلیدی نظام را «مقاومت در برابر زیاده‌خواهی‌ها» و «مذاکره برای تأمین منافع ملی» دانست.

تیک‌آف بورس تهران

در ادامه، روزنامه کیهان با تیتر «ت عیین تکلیف بانک آینده گامی مثبت در اصلاح نظام بانکی» از تصمیم دولت برای پایان دادن به یکی از پرحاشیه‌ترین پرونده‌های بانکی کشور نوشت. این اقدام را «گامی اساسی در اصلاح نظام بانکی» دانست که می‌تواند الگویی برای ساماندهی سایر بانک‌های ناتراز باشد. طبق گزارش‌ها، بخش عمده تسهیلات بانک آینده به شرکت‌های وابسته پرداخت شده و بیش از ۹۰ درصد آن معوق است؛ مسئله‌ای که به گفته کارشناسان موجب خلق پول و افزایش تورم شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد روند تعیین تکلیف این بانک ترکیبی از ادغام و انحلال خواهد بود.

تیک‌آف بورس تهران

روزنامه دنیای اقتصاد نیز در گزارشی با عنوان «تیک‌آف بورس تهران»، از بازگشت چشم‌گیر بازار سهام خبر داد. شاخص کل بورس در مهرماه بیش از ۲۱ درصد رشد کرد و تنها ۵ درصد تا سقف تاریخی خود فاصله دارد. کاهش ریسک‌های سیاسی و رکود در بازار ارز و طلا، توجه سرمایه‌گذاران را دوباره به بورس معطوف کرده است. کارشناسان می‌گویند آرامش نسبی در فضای سیاسی و ثبات نرخ ارز، عامل اصلی این جهش بوده است.

تیک‌آف بورس تهران

در فضای سیاسی، روزنامه جوان با تیتر انتقادی «هنوز کج‌دار و مریز با آمریکا؟!» به سخنان عراقچی درباره تماس‌های غیرمستقیم با واشنگتن واکنش نشان داد و آن را نشانه‌ای از تداوم سیاست «انتظار برای مذاکره با آمریکا» دانست. این روزنامه تأکید کرد که چنین رویکردی موجب تعلیق در سیاست خارجی و اقتصاد کشور می‌شود و باید با نگاهی واقع‌گرایانه پایان یابد.

تیک‌آف بورس تهران

در نهایت، روزنامه اعتماد با تیتر «نیزه تحریم و سپر مقاومت»، روایت متفاوتی از نبرد اقتصادی ایران با تحریم‌ها ارائه داد. به نوشته این روزنامه، در حالی که غرب از بازگشت تحریم‌ها می‌گوید، صادرات نفت ایران به رکورد یک دهه اخیر رسیده و ذخایر طلا و ارز کشور تقویت شده است. اعتماد این روند را حاصل «نقشه مقاومت» و «نگاه به شرق» دانست که با افزایش صادرات به چین و هند، تحریم‌های غرب را عملاً بی‌اثر کرده است.

تیک‌آف بورس تهران

کد خبر 917476