تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ چهارشنبه

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ چهارشنبه

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: در پی تحولات اخیر و به ‌منظور صیانت از ایمنی مسافران و امنیت پروازها و با استناد به اطلاعیه‌های هوانوردی، فضای پروازی کشور تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (چهارم تیرماه) بسته اعلام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مجید اخوان با اشاره به اینکه فضای پروازی کشور تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (چهارم تیرماه) بسته اعلام می‌شود، اظهار کرد: از همه هم‌میهنان عزیز درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های کشور خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را فقط از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: هرگونه اطلاع‌رسانی لازم از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir) و نیز رسانه ملی و رسانه‌های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.

کد خبر 878947

  • قطعات لیفتراک