انهدام باند سارقان خشن مسافرکش در شیراز/ دستگیری ۳ سارق با سوابق متعدد در کمتر از ۲۴ ساعت

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
انهدام باند سارقان خشن مسافرکش در شیراز/ دستگیری ۳ سارق با سوابق متعدد در کمتر از ۲۴ ساعت

فرمانده انتظامی استان فارس، از انهدام یک باند سه‌نفره سارقان خشن که با سوءاستفاده از پوشش تاکسی اقدام به زورگیری از مسافران زن در شیراز می‌کردند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، سردار عزیزاله ملکی امروز _سه‌شنبه بیست‌ونهم مهر_ در نشست خبری با خبرنگاران از انهدام یک باند سه‌نفره سارقان خشن که با سوءاستفاده از پوشش تاکسی اقدام به زورگیری از مسافران زن در شیراز می‌کردند، خبر داد و اظهار کرد: این متهمان که با استفاده از پلاک جعلی و توسل به زور و تهدید با سلاح سرد اقدام به سرقت می‌کردند، تنها چند ساعت پس از آخرین عملیات دستگیر شدند.

وی افزود: از حدود یک سال گذشته، این سه سارق غیربومی با استفاده از دو دستگاه خودروی پراید و پژو پارس مجهز به پلاک‌های جعلی، در پوشش مسافرکش، خانم‌های مُسن و جوان را سوار می‌کردند و در طول مسیر با توسل به زور و تهدید با سلاح سرد، اقدام به سرقت طلاجات، وجه نقد و تلفن همراه آنان کرده و متواری می‌شدند.

فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به تحقیقات فوری پلیس آگاهی، گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی استان فارس بلافاصله پس از وقوع آخرین سرقت (روز گذشته)، با اقدامات فنی و اطلاعاتی پیچیده، موفق شدند کمتر از سه ساعت پس از حادثه، خودروهای متهمان را در یکی از خروجی‌های شهر شناسایی و ضمن توقیف، هر سه سارق را دستگیر کنند.

سردار ملکی اظهار کرد: در بازرسی از خودروهای سارقان، مقادیری حدود ۱۰۰ گرم طلا و چند دستگاه موبایل مسروقه که متعلق به سرقت روز گذشته بود، کشف و ضبط شد.

وی افزود: این سارقان که در بازجویی‌ها به ۱۵ فقره سرقت به عنف در شیراز و همچنین تعدادی سرقت در یکی از استان‌های جنوبی کشور اعتراف کرده‌اند، همگی در سنین ۳۵ تا ۴۰ سال قرار دارند و دارای سوابق متعدد کیفری، از جمله سرقت، هستند. تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی استان فارس متهمان برای طی مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند و گفت: پلیس استان از هیچ تلاشی برای مقابله قاطع با سارقان و ارتقا احساس امنیت در جامعه فروگذار نخواهد کرد.

سردار ملکی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را فوراً با تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

وی همچنین از مال‌باختگانی که به این شیوه مورد سرقت قرار گرفته‌اند، دعوت کرد تا جهت شناسایی اموال مسروقه و پیگیری پرونده، به پلیس آگاهی استان فارس واقع در شیراز، خیابان احمدی نو، خیابان شهید عباس نظیری مراجعه کنند.

کد خبر 917135