اردوغان: اسرائیل تسلیحات هسته ای و قوی ترین بمب ها را دارد

اردوغان: اسرائیل تسلیحات هسته ای و قوی ترین بمب ها را دارد

رئیس جمهور ترکیه گفت: اسرائیل هم سلاح هسته‌ای دارد هم قوی ترین بمب‌ها را در اختیار دارد و هر موقع که بخواهد، غزه را بمباران می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه طی سخنانی در مجمع تی‌آرتی ورلد ۲۰۲۵ در استانبول گفت: ترکیه آماده است نه تنها دستش، بلکه تمام وجودش را زیر بار بگذارد تا هرچه سریع‌تر غزه به پا خیزد.

او تاکید کرد: اسرائیل هم سلاح هسته‌ای دارد هم قوی ترین بمب‌ها را در اختیار دارد و هر موقع که بخواهد، غزه را بمباران می‌کند، این رژیم چگونه می‌تواند معصوم باشد؟

اردوغان تاکید کرد: اسرائیل در حال حاضر گرسنگی را به‌عنوان سلاح مرگبار، به‌ویژه علیه کودکان به کار گرفته است.

او گفت: در برابر دستگاه تبلیغاتی دروغ‌پراکن اسرائیل، ۲۷۰ روزنامه‌نگاری که با به‌خطر انداختن جان خود تلاش می‌کردند واقعیت‌های میدانی را به جهان منتقل کنند، ترور شده اند.

اردوغان خاطرنشان کرد: تقریباً هیچ ساختمانی در غزه باقی نمانده است. مدارس، کلیساها، مساجد، بیمارستان‌ها بمباران شده‌اند. آنها چه می‌گویند، اسرائیل بی‌گناه است؟ چطور ممکن است بی‌گناه باشد؟

رئیس‌جمهور ترکیه تصریح کرد: سازمان‌های بین‌المللی مسئول برقراری صلح و ثبات جهانی، هیچ اقدامی به منظور توقف قتل‌عام‌ها، نسل‌کشی‌ها و نجات جان کودکان انجام ندادند.

اردوغان با اشاره به اینکه حماس در پایبندی به توافق دقت و حساسیت نشان می‌دهد، گفت: اسرائیل به دنبال بهانه‌ای است تا توافق را نقض کرده و بار دیگر کشتارهای خود را از سر بگیرد.

او ضمن انتقاد از عملکرد برخی رسانه‌ها، اظهار داشت: بسیاری از رسانه‌های بین‌المللی نیز در امر خبررسانی درباره غزه مردود شدند.

وی در بخشی از سخنان خود همچنین گفت: طرف‌های درگیری (روسیه و اوکراین) به زودی به توافق دست خواهند یافت و مسیر زندگی مسالمت‌آمیز مردم این دو کشور همسایه میسر خواهد شد.

اردوغان گفت: علی‌رغم اینکه در عصر ارتباطات هستیم، در ۲۰ سال اخیر مرگ کودکان از آسیا تا آفریقا ادامه داشته و این مساله باید همه ما را به تفکر وادارد.

رئیس‌جمهور ترکیه، جنایات انجام شده علیه غیرنظامیان در شهر الفاشر سودان را نیز شدیداً محکوم کرد.

کد خبر 6640493

  • اردوغان: حماس به آتش بس غزه پایبند و اسرائیل آن را نقض کرده است

  • اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است

  • اردوغان: اسرائیل سابقه طولانی در نقض توافق‌های آتش‌بس دارد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اردوغان: اسرائیل تسلیحات هسته ای و قوی ترین بمب ها را دارد

  • قوت گرفتن احتمال حمله آمریکا به ونزوئلا

  • برتری یک نیمه ای سپاهان مقابل شمس آذر

  • گلشن: آسفالت معابر ۱۸ روستای لنگرود تا پایان آبان‌ ماه تکمیل می‌شود

  • حسینی: استقلال از بازی ما غافلگیر شد/ مخالف برگزاری دربی در اراک هستم

  • زارع: ستاره داشتن کافی نیست، تیم بودن مهم‌تر است

  • جشنواره طبخ آبزیان در گلستان برگزار شد

  • بیش از ۱۵۰ غذای دریایی در جشنواره آبزیان گلستان عرضه شد

  • حدادی‌فر: من را نمی‌زنید، تیم را ضعیف می‌کنید

  • واژگونی تیبا در محور شوش–اهواز؛ کودک ۳ ساله در میان مصدومان

  • بارش برف در خراسان رضوی؛دمای هوا در استان کاهش می‌یابد

  • تصادف مرگبار اتوبان تهران–کرج؛ ۳ کشته، ۱۴ مجروح

  • مهرانپور: استفاده از جوانان خوب است/ حضور غفوری به استقلال کمک می کند

  • آقامحمدی: برنامه پزشک خانواده با سامانه ۲۰۲۰ اجرایی می‌شود

  • نبرد شدید خارطوم و امارات در شورای امنیت؛ ادریس: شما طلا دزد هستید

  • تداوم پیشروی های ارتش روسیه در جبهه اوکراین

  • حاج علی اکبری: «زیست عفیفانه» زیرساخت و پیشران ایران قوی است

  • شنیدن موسیقی بارانی در روزهای بی‌باران؛ در دنیای تو ساعت چند است؟

  • جزئیات اجرای طرح پارک حاشیه‌ای هوشمند در تهران

  • سوءقصد به جان یکی از سران طایفه شاهوزهی ناکام ماند

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه هشتم آبان ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه هشتم آبان ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه هشتم آبان ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه هشتم آبان ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه هشتم آبان ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه هشتم آبان ۱۴۰۴

  • سرور اچ پی
  • مانتو
  • هتل های تهران
  • حرف آخر
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه