همایش شیرخوارگان حسینی در اردبیل برگزار شد

همایش شیرخوارگان حسینی در اردبیل برگزار شد

اردبیل- همزمان با اولین جمعه ماه محرم، همایش شیرخوارگان حسینی در قالب مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر در اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این همایش که صبح جمعه در سالن رضازاده اردبیل و با حضور عزاداران سیدالشهدا (ع) و مکتب آرمانی حسینی برگزار شد، شرکت‌کنندگان در حالی که پرچم‌های سرخ، سبز و سیاه بر سر داشته و شعارهای «هیأت منه‌الذله» سر می‌دادند، تداوم راه عزتمندانه حسینی را خواستار شدند.

در این مراسم مادران در حالی که فرزندان خود را با لباس سبز در آغوش گرفته بودند زمزمه و لالایی مهربانانه تبعیت از فرهنگ عاشورایی را در گوش شیرخواران خود سر داده و به نوعی روحیه مقاومت و شجاعت را در وجود آنها منتقل می‌کردند.

در این مراسم که علاوه بر سالن رضازاده اردبیل، در بارگاه امامزاده سید صدرالدین و ۲۵ نقطه دیگر استان اردبیل برگزار شد، مادران به همراه شیرخوارگان خود آمده بودند تا در کنار اقامه عزای حسینی، این حقیقت و باور قلبی را به دنیا اعلام کنند که ملت ایران و حتی زنان و خردسالان آنها از فرهنگ عاشورایی و زینبی دست بر نداشته و در این مسیر مصمم گام بر می‌دارند.

رئیس هیئت رزمندگان استان اردبیل در این مراسم، اظهار کرد: همه ساله مجمع جهانی حضرت علی اصغر اهتمام جدی به برگزاری همایش شیرخوارگان دارد که امسال نیز تصمیم گرفتیم در ۲۵ نقطه استان اردبیل این همایش را با شکوه و عظمت هر چه تمامتر برگزار کنیم.

علی ابراهیمی تصریح کرد: نسل آینده را باید نسلی با تکیه بر فرهنگ عاشورایی و انتظار پرورش و تعالی بدهیم تا به عنوان یاران صدیق امام زمان بتوانند پرچمدار حق و حقیقت و عزت و شرافت باشند.

وی گفت: برگزاری این همایش‌ها با حضور جامعه مخاطب به شکل تجمعی نه تنها نوری از وحدت و همگرایی است بلکه نمایش اقتدار برای کشورمان است تا دنیا ببیند که بانوان زینبی و فرزندان آنها در تبعیت از باب‌الحوائج علی‌اصغر و مکتب عاشورایی آمده‌اند تا زمینه دفع توطئه‌های دشمنان و قوت و قدرت‌نمایی ایمانی و باور خود را نشان دهند.

رئیس هیئت رزمندگان استان اردبیل افزود: از امروز پرچم‌های عزای حسینی که عزت و شرافت برای امت اسلامی است، زمینه ساز ذلت و خواری دشمنان خواهد بود و همان طوری که ملت ما در ۱۲ روز جنگ تحمیلی علیه صهیونیسم نشان دادند، این قدرت و عظمت هیچ وقت جلوه خواری و ذلت به خود نخواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این مراسم برنامه‌های مختلف عزاداری و مداحی برگزار و شرکت‌کنندگان بارها شعار «هیهات منه‌الذله و یا حسین» سر دادند.

کد خبر 6513001

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • جدال بزرگ ناشنوایران ایران با فوتسال برزیل برای چهارمین قهرمانی جهان

  • ایران ظرفیت تبدیل شدن به مرکزی برجسته در عرصه مد اسلامی و شرقی دارد

  • خاکسپاری ۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در آرامستان بهشت امام رضا(ع)

  • آخرین وضعیت بیمارستان‌ها و آمادگی نظام سلامت کشور

  • ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

  • تشییع پیکر شهدای تجازو رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

  • نرخ تورم خرداد ماه به ۳۴.۵ درصد رسید

  • همایش شیرخوارگان حسینی در فومن

  • پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان در روز جمعه ۶ تیر ماه

  • شعر هیئت به دلیل مردمی بودن تأثیر زیادی دارد؛ ظلم‌ستیزی زیر خیمه محرم

  • دیوان توهمات ترامپ؛ گزافه‌سرایی‌ جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران

  • «هاآرتص»: «ترامپ» اشتباه بزرگی کرد

  • جلسه جنجالی کنگره درباره حمله آمریکا؛ ادعای ترامپ با عقل جور درنمی‌آید

  • رویکرد جدید حامیان توحش؛ آلمان: آماده احیای توافق هسته‌ای ایران هستیم

  • جزئیات مراسم خاکسپاری سپهبد شهید غلامعلی رشید و فرزندش در دزفول

  • مرشایمر: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران است +فیلم

  • جنگ ترامپ با نیویورک تایمز و سی‌ان‌ان به خاطر ایران

  • حادثه امنیتی سخت در خان‌یونس؛ بالگردهای صهیونیستی خود را رساندند

  • شیخ نعیم قاسم:ایران به‌تنهایی توانست مقابل آمریکا،اسرائیل و غرب بایستد

  • پیروزی پرگل منچسترسیتی مقابل یوونتوس؛ نماینده آسیا بالاخره برد

  • روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴